laupäev, 11. detsember 2010

Laupäevane kudumine/Saturday knitting

Eelmisest postitusest ei olnud veel aru saada, mida ma ikkagi koon. Nüüd on pilt selge.
It was unclear from the previous post what I am knitting. Now it is all very explicit.
Anu, kes pildistas (aitäh!) ütles, et selline asi on väga minulik. Muidugi, väga lihtne, hall jne. Olen nii läbinähtav! Aga hea on see, et mulle meeldib ja kududa pole igav. Koon veel pisut pikemaks ja teen varrukad.
Anu, who took the pictures (thank you!), said that this knit is very "mine". Of course, it is very simple and grey at that. I am so predictable! But it is rather nice that I like it and the work is not boring. I will knit it a bit longer and then make the sleeves.

Käes on improviseeritud käevõru. Teisisõnu, kuhu panna poolik tokk pooliku kudumi pildistamise ajal? Teine tokk on juba nii kõhn, et keskel on ava ja saab kanda nagu käevõru.
I am wearing an improvised bracelet. To put it differently, where would you place the current ball of yarn during a photo shoot of a knit in progress? The second ball is already so skinny that the hole in the middle is substantial and you can put it on like a bracelet.
Ja siis tuli Terje. Ülemisel pildil koome keskendunult (vähemalt Terje). Seekord läks nii, et mõlemal on käsil mohäär või selletaoline lõng. Alumisel pildil oleme selgelt rahul.
And then Terje arrived. On the top picture we are concentrated on knitting (at least, Terje is). This time both of us were working with mohair or a similar yarn. On the bottom picture we have a very satisfied expression.

Anu, tänan piltide eest! Terje, tänan seltsi eest!
Anu, thank you for the pictures! Terje, thanks for your company!

8 kommentaari:

Robin ütles ...

This is looking terrific, such a nice simplicity in the design. I also like the pretty green cardigan you are wearing. :)

juicyknits ütles ...

I also love your green cardigan and the silver pin.

Anna ütles ...

Robin, thank you! By the way, the cardigan is from Aade Lõng 8/2 held double. I made it about a year ago and it is very warm. See here: http://www.ravelry.com/projects/kuduja/samblakampsun
And here: http://kuduja.blogspot.com/2009/12/jalle-tartusin-tartu-again.html

Siga, dekoju! Tai estiskas rankdarbis, ne sidabras, bet kazkoks nepazistamas metalas.

helena ütles ...

Kaunis harmaa neule jälleen tulossa. Minäkin muuten kiinnitin huomiota tuohon vihreään takkiisi, se näyttää todella hyvältä päälläsi! Muistelen, että et ollut oikein varma siitä silloin kun neuloit sitä, mutta on ilmeisesti ollut kuitenkin hyvin käyttökelpoinen?

Anna ütles ...

Helena, kiitos! Tuntuu, etten pääse harmaasta:) Voi että, en muista epäilyksiäni lainkaan! Nyt on selvä, että neule on käyttökelpoinen.

Koduhaldjas ütles ...

jõudu kudujaile! lõngakera ning poolikute tööde tarbeks kotte leiab kindlasti minu kohvri-kaupadest.luuletajad kirjutavad sahtlisse, mina õmblen kohvrisse :). Terje võib juttu oma kogemustega kinnitada.
tervitades Ingrid Nõelakojast

Suvi ütles ...

Lihtne ongi kõige ilusam! Ja hall on just väga ilus.

Anna ütles ...

Ingrid, tänan!

Suvi, aitäh, jah, lihtne on ilus, ainult et on olemas ebamäärane piir lihtsa ja ilusa ning lihtlabase vahel, kogu kunst ongi tabada, kumb on kumb:)