esmaspäev, 24. märts 2014

Kere on valmis/The torso is finished

Selline on siis kere. Puudu on varrukad ja tuleb veel viimistleda kaelust. Kudusin ripskoes ringselt, aga teatud nõksuga, nii et iga ringi kudusin parempidi. Tegelik värv on tindisinine.
This is the torso. I still have to knit the sleeves and to finish the neck opening. I worked in garter stitch in the round but doing a certain trick, so that every round was with knit stitches. The real colour is ink-blue.

4 kommentaari:

Mia ütles ...

Kaunis! Onko tämä edellisen postauksen mohair+pellava? Minulla on myös ollut kokeilussa muutamia mohair+pellava -yhdistelmiä, joista varmaan pitäisi kirjoittaa blogissakin.

Anna ütles ...

Mia, kiitos! Juuri näin, mohair + pellava yhdistelmä. Mietin, että ennen lähtöä ostaisin pellavaa, voisi yhdistää mohairin tai jonkun muun langan kanssa.

Ulvi ütles ...

Väga huvitav tulemus, ahvatleb järgi proovima.

Anna ütles ...

Ulvi, aitäh! Kardan, et pilt ei anna siiski õiget ettekujutust: valgus langeb nii, et tundub, justkui kudum on hästi õhuline ja läbipaistev. Aga loodetavasti saan varsti normaalseid pilte. Mohääri ja linase segu on tõesti hea kombinatsioon, kui mahti on, siis proovi kindlasti.