teisipäev, 20. veebruar 2018

Mitmesuguseid asju/Various matters

Nüüd on Kristeli moeshow läbi ja siin saab näha pilte, kus on ka Maokirja sviiter nr. 1. Mind on ka mainitud. Foto: Deborah Smith.
Now Kristel's fashion show is over and here you can see pictures with the Snake pattern sweater no 1. My name is mentioned as well. Photo by Deborah Smith.
 
Teiseks, n-ö tavaelu variant (vt eelmine postitus) on saanud palju "laike" Facebookis ja nüüd arutame, kas teha kooskudumine. Kui soovite, siis võite kommenteerida siin. Küsimus on veel, kas teha Ravelrys või Facebooki rühm.
Second, so-called everyday version (see previous post) has got a lot of "likes" on Facebook and we are talking about a possible KAL. If you are interested, you can comment here. Another question is whether to do it on Ravelry or to make a group on Facebook.
 
Kolmandaks, töös on lihtne topp. Tegin teise pildi üsna heledaks, et triibud oleksid näha. Tegelikult on nad üsna nähtavad, aga pildil kipuvad ära kaduma. Lõng on puuvillase ja linase segu.
Third, I am working on a simple top. I made the second picture rather light in order to make the stripes visible. In real life they are quite visible but tend to disappear in the picture. The yuarn is cotton and linen blend.

2 kommentaari:

Heli ütles ...

Anna, üliäge soeng on Sul! Pole ammu blogisid lugenud, vahva kaastöö Kristelile!

Anna ütles ...

Heli, tänan! Olen ise selle soenguga väga rahul!