laupäev, 31. mai 2014

Üks skeem ja uus kudum/A chart and a new project

Ühe postituse kommentaarides küsiti selle mustri skeemi. Siin ta on.
In the comments to a previous post I was asked to share the chart for this pattern. Here it is.
Ühtlasi näitan uut algust. Midagi taolist hakkame kuduma Ravelrys. Lõng on Cotton Stretch (Katia), 50 g/170 m. Nagu selle firma suvelõngade puhul on tavaline, nn Talve-värvitüübile ei mõelda. Õnneks on musta!
And here is a new beginning. We will knit togeterh something of the kind on Ravelry. The yarn is Cotton Stretch (Katia), 50 g/170 m. As it is usual for summer yarns by this company, nobody keeps in mind the so-called Winter colour type. Fortunately, they have black!

5 kommentaari:

mari ütles ...

kas sa teed neid mustriskeeme mingis vastavas programmis? kui jah, siis kas sa palun saadaksid mulle lingi, kust selle leida võib?

Anna ütles ...

Mari, asi on väga lihtne. Mul pole mingit erilist programmi. Kasutan Excelli. Eelkõige tuleb määrata lahtrite laiust (märgid kõik ära, siis Format ja valid Column width. Panen 2 peale. Kõrgus võib olla sama. Ja siis kasutan igasugu märke (Insert > Symbols ja siis valid, mida parajasti vaja on). Säilitan skeeme ka Excellis, sest nt Käsitöö ei tahagi neid n-ö ilusal kujul, neile sobib Excelli fail. Ja kui ise tahad hiljem parandusi teha, siis on hea, kui fail on alles. Aga kui on vaja oma õpetusse panna, siis on järgmine operatsioon. Kopeerid Excellis osa, kus on muster, ja kleebid kuhugi pildiprogrammi faili (kasutan IfranView, aga küllap saab ka midagi muud). Siis käsin Convert to greyscale, kopeerin ja kleebin Wordi faili. Ja/või salvestan pilidfailina. Ongi kogu tarkus.

mari ütles ...

aitäh! ma ise tegin ka viimati excelis. sinu omad on lihtsalt alati nii ilusad välja näinud, et mõtlesin, et ehk kasutad mingit vastavat programmi :)

Diana ütles ...

Very pretty pattern :))

Anna ütles ...

Diana, thank you very much!