esmaspäev, 13. juuni 2011

Edeneb/Progressing

Pole eriliti palju, millest rääkida. Kuna koon varrastega 1,5 mm, ei lähe töö eriti kiiresti. Jõudsin umbes taljeni. Alla tuleb muster, pole veel täpselt otsustanud, milline nimelt, aga midagi augulist.
There is not much to tell. As I knit with 1.5 mm needles, the work does not progress very fast. I have almost reached the waist line. There will be a lace pattern in the bottom, I don't know exactly, what kind of pattern, probably, something with eyelets.

Linane koepind meeldib mulle. Pisut ebaühtlane ning väga ilusti langev ja drapeeruv.
I like a lot the linen fabric. It is somewhat uneven and it falls and drapes very nicely.

Olen umbes 2 nädalat ära, võib-olla ei õnnestu postitada regulaarselt. Igal juhul loodan, et saan selle kudumi valmis järgmiseks nädalaks.
I will be away for 2 weeks or so, maybe it will be difficult to post regularly. Anyway, I hope to finish this garment before the next week.

3 kommentaari:

Ghislaine ütles ...

Oh, that are small needles! But it will surely be a very nice cardigan! Greetings Annette

Heli ütles ...

Pole saanud nii kaua saanud kommentaare lisada, täna avastasin, et nüüd jälle see võimalik! Nii et tagantjärgi muljetaks nüüd nende viimaste kaunite kudumite üle.
Hõlmikul on nii kaunis värv ja kuigi v ardad on peenikesed, siis kude tundub parajalt nõtke, suurematega oleks vist juba päris kalavõrguks kätte läinud.

Anna ütles ...

Annette, Danke! Eigentlich, ich habe nichts gegen den düne Nadlen:). Nur es geht ganz langsam.

Heli, aitäh! Jah, kommentaaridega oli igavene probleem, kõik muudkui kurtsid, mina kaasa arvatud. Ega ma ei nurise peenikeste varraste üle, lihtsalt läheb aeglasemalt. Seda lõnga saaks äärmisel juhul kududa 2-ga, Pronksis on üks minu kootud hästi pitsiline proovilapp. Samas, kui ei taha midagi üleni pitsilist ja äärmiselt õhulist, siis 1,5 mm on paras. Võrdluseks: leedu linane on 4-kordne, koon seda 2-ga, olenevalt mustrist ka 2,5-g.