teisipäev, 2. juuli 2013

Pisut uudiseid/Some news

Esiteks, õpetus on Ravelrys avaldatud, paistab, et on huvi. Kas asi on selles, et näidiskudum on suhteliselt lihtne, või pigem selles, et tegemist on just valemiga? On selliseid kudujaid, kes tahavad väga täpset ja konkreetset õpetust, ja selliseid, kes tahavad pigem üldpõhimõtet.
First, the pattern is published on Ravelry and there is some interest towards it. Is it because the sample knit is relatively simple or rather because it is a formula? There are knitters who wish very precise and exact guidelines in the pattern and there are others who rahter prefer a general principle.
Teiseks, kooskudumine Mustrimaailmas jätkub. Võtsin ette talvisema versiooni, panin kokku peenikest mohääri ja peenikest meriinot. Tegelen esimese varrukaga. Nagu näete, meil on uus pereliige, mannekeen, kellel veel pole nime.
Second, KAL on the Mustrimaailm forum is in progress. I started a winter version, thin mohair and thin merino hold together. I am dealing with the first sleeve right now. As you see, we have a new family member, a mannekin who has no name yet.
 
 

4 kommentaari:

Inga ütles ...

Mann on üks tore pereliige:) tahaks omale ka.

Anneli T ütles ...

2 lõnga koos on alati huvitav - väike varjund tekib. Proovin ka seda talvist, aga sügise poole.
Manni nimi võiks Juuli olla...

Anna ütles ...

Inga, see on tõepoolest asjalik. Seda enam, et tütar õmbleb pisut, siis saame mõlemad kasutada.

Annelix, aitäh, on tõesti huvitav, sel talvel tegin 2 sviitrit mohääri ja meriino segust, on veel igasuguseid segamisplaane. Nime üle mõtleme veel.

Mia ütles ...

Hyvältä näyttää myös pitkähihainen versio!