pühapäev, 6. aprill 2014

Ikka pole kindel/ I am still not sure

Sviiter on valmis, muster on kena, aga ma ikka pole kindel, kas see on minu asi. Proovisin selga, pole viga, siiski ei ole veel aru saanud, kas need triibud on vajalikud.
The sweater is finished, the stitch pattern looks nice but I am still not sure whether it is my thing. I tried it on, no problems, but I have not yet arrived to the final conclusion whether the stripes are necessary. 


 
Näen kolme võimalust: 1) jätta, nagu on (juhul, kui otsustan, et sobib); 2) harutada täiesti ja teha midagi muud; 3) harutada kuni kaenlaalusteni ja jätkata ripskoes.
I see three options: 1) to leave as it is (in the event I decide the sweater suits me); 2) to frog entirely and to knit something different; 3) to frog to the armholes and to continue in garter stitch.

4 kommentaari:

Ulvi ütles ...

Tere Anna!
Ei ole küll seljas näinud, aga see viimane 3. variant oleks vast väga hea. Mulle tundub nii.
Tervitustega Ulvi

Anonüümne ütles ...

Tere.
Kui ikka häirib...siis ikka peab muutma. Mulle tundub ka 3-s variant millegipärast hea.
Edu.

terv. Ruth

Unknown ütles ...

Tere!
see valmis variant on ka kena aga kui häirib siis minu valik oleks ka 3 variant.

Anna ütles ...

Ulvi, Ruth, Estra, aitäh!
Eks ma mõtlen. Sest nagu eelmises postituses mõista andsin, on vahe ilma kandjata kudumi/rõivaseme ja sama asja vahel kellegi konkreetse seljas. Valmiskujul võib ju olla kena. Küsimus, kas see on minu asi või mitte. Võtan mõtlemisaega ja kindlasti kirjutan hiljem, kuidas jääb.