laupäev, 14. juuni 2014

Kooskudumise pilte/Pictures of knitting together

Tore oli üle hulga aja kõigiga kohtuda! Tegin mitu pilti ja ka Malle pildistas minu kaameraga. Kuna ilm oli vihmane ja tuuline, olime sees, Pärl ja Lõngad poes.
It was nice to knit together with everyone after a while! I took several pictures and Malle took some with my camera. As the weather was rainy and windy, we were inside in the Pärl ja Lõngad shop.
 
 
 
 
Õpetajal on alati hea meel, kui õpilased kasutavad õpitut. Anne tuli uhkustama oma kudumiga, konstruktsiooni õpetasin talvel.
A teacher is always glad to see that students actually use what they've learned. Anne came to boast with her sweater based on the construction I taught in winter.
 
Kinkisin ära mõned kudumid. Maris leidis sobiva jaki ja, olles kuulda saanud, et mulle maitsevad rõngikud, autasustas mind niisuguse kaelakeega:
I gave away several knits. Maris got a jacket that suited her and, after having heard that I like small bagels, awarded me with this necklace:
Homme näitan ühe valmiskudumi pilte.
Tomorrow I will show pictures of a finished garment.

2 kommentaari:

Anneli T ütles ...

Mina käisin luurel ja näigin Teid seal usinalt kudumas. Endal kahjuks aeg enamaks ei sobinud, aga kudusin kinos (tütar vaatas multikat).

Anna ütles ...

Anneli, kahju, et seekord ei saanud meiega ühineda, aga teine kord kindlasti!