neljapäev, 21. mai 2015

Valmis/Finished

Paistab, et selline rätiku konstruktsioon on päis õnnestunud. Võib mässida nii ja naa, otsad on kenasti keerdus, samas ei kogune ette suurt massi, nagu klassikaliste kolmnurksete rättide puhul.
It appears that this shawl construction is quite sucessful. You can wrap the shawl in many ways, the tips are curling beautifully and, at the same time, you don't have the fabric gathering at the front as in the case of classical tirangular shawls.
 
 
Mu abikaasa proovis ka kaela ja talle meeldis. Minimalistlik, täiesti ambivalentne (võib kanda nii mees kui naine). On soe, samuti mitte liiga paks (elagu mohäär!). Kui aga tahta edaspidi mingi mustriga teha, siis ei ole takistust, peaks pisut kalkuleerima, teades, mitme silmuse võrra kasvab iga rida.
My husband tried it on, too, and liked it. Minimalist, completely ambivalent (both men and women can wear it). Warm but not too thick (long live mohair!). If one wishes some stitch pattern, it is not a problem, you have just to make some calculations, keeping in mind by how many stitches every row increases.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Mulle väga selline rätiku tüüp meeldib, nii et hakkasin pärast sinu eelmist halli rätti ka ise lühendatud ridade abil pusima. Prooviks tegin väiksema, nii et selliseid uhkeid volange ei tekkinud. Edaspidi on kindlasti plaanis suurem rätt teha. Aitäh idee eest. Ene

Anna ütles ...

Ene, aitäh! Seal pole lühendatud ridu, kuigi ilmselt ka niiviisi saaks. Kuhu saadan Sulle õpetuse?

Unknown ütles ...

Anna, oleksin tõesti väga tänulik õpetuse eest! ene.nagelmaa@gmail.com
Ene