esmaspäev, 22. veebruar 2010

Lumi/Snow

Lund sajab kogu aeg, ilmselt pole selles midagi uut. Mõtlesin, et pole mõtet pildistada aknatagust vaadet. Muide, kas see pind pole lume moodi?
It is snowing all the time and probably you know it anyway. I thought that there is little sense in taking picture of what is behind the window. By the way, does not this surface look like snow?

Nagu juba kirjutasin, pehme ja kohev lõng. Kuidas ta vormi hoiab, seda ei tea. Kahjuks pole eriti kasvatamist näha, sest varraste tamiil on pisut keerdus ja moonutab pilti. On vaja kududa veel 25-30 rida.
As I wrote earlier, the yarn is soft and fluffy. I have no idea whether and how it preserves shape. Unfortunately, the increases are not noticable because the cable of the cirular needles is somewhat bent and it distorts the picture. I need to knit 25-30 rows more.

8 kommentaari:

Leena ütles ...

Ompa kaunis. Tuo perinnekoru pukee tuota yksinkertaista mallia. odotan että seuraavan kerran näen sen sinun päälläsi.

helena ütles ...

Näyttää ihanan pehmoiselta! Ja pinta on todellakin kuin lunta :)

Anna ütles ...

Leena, kiitos. Kuvittele, koru on nykyaikainen, vaan periaate on perinteinen. Koru on erään sepän työ, sellaisia myydään tietyssä kaupassa Tallinnan vanhakaupungilla.

Helena, kiitoksia! En tiedä, jääkö se haluttu A-linja näkyville tai ei. Ennen täytyy päättää, sitten näen, miten siellä kävi.

Eliana ütles ...

It's looks very cozy, indeed! Great job, Anna!!!

Anna ütles ...

Eliana, thanks, you are very kind! I hope to have proper pictures taken soon.

mari ütles ...

see on väga armas. tõesti nagu kohev asjasadanud lumi. (mis siis, et mul sai nädalavahetusel lumest juba kõrini!) sõlg sobib sinna ka suurepäraselt ja osutab otsapidi sellele, et tegemist on ajatu kudumiga, kuhu saab erinevaid stiile juurde sobitada. nii et koo edasi, jään lõpptulemust ootama. pealegi soosib ilm kudumist ülihästi :)

Anna ütles ...

Mari, tänan, Sa muudkui innustad mind:). Kudum on jällegi tellimus. Tegelikult on valmis, pildid tulevad homme-ülehomme. Aga sõlg on tõesti suurepärane asi, iga kuduja võiks endale muretseda:)

mari ütles ...

jah, mina olen väga sõlgede poolt! mul on endal üks hõbedast hobuserauakujuline sõlg, ainult et laiem ja nelinurksete otstega. hakkasin endale ühte kardigani kuduma (sinisest irlandist), mille juurde see sobib. loodan lähiajal su uue valminud töö pilte näha! ja seda ka, et alustad jälle midagi uut ja huvitavat. tore on vaadata sinu tegemisi!