pühapäev, 21. märts 2010

Evilla lõngad/Evilla yarns

Täna oli Evilla lõngade müük Pronksi poes. Kahjuks läks nii, et link www.evilla.ee ei tööta. Soovitasin Ravelrys vaadata andmebaasi, seal on need lõngad olemas. Ostjaid oli vähevõitu, aga sellegipoolest on mul hea meel, et sain ilusaid lõngu näha ja midagi ka osta.
Today was the sale of Evilla yarn in Pronksi shop. Unfortunately, the link www.evilla.ee appears to be broken. On Ravelry I suggested looking up Evilla in the data base, there are plenty of yarns there. Not many clients walked in but still I am glad that I had a chance to look at beautiful yarns and purchase some.
Siin olen mina, uus top seljas.
Here I am wearing my new top.


Siin oleme Anuga, korvides on Evilla lõngad 8/1 ja 8/2.
Here are Anu and me, in the boxes there are Evilla yarns 8/1 and 8/2.

Siin on lähivaade. Ei peagi ostma kõike, mis meeldib, võib lihtsalt vaadata ja käes hoida, sellest on küllalt rõõmu.
Here is a close view. It is not necessary to buy everything you like, you can just watch and hold the yarns and this is sufficiently rewarding.


Loodetavasti edaspidi tuleb rohkem rahvast lõngu uudistama. Omalt poolt näitasin müügimehele Ravelryt ja soovitasin sinna registreeruda.
Hopefully more people will come to try the yarns in future. I demonstrated Ravelry to the salesman and advised him to register there.
Kodus avastasin, et mul on topi juurde täitsa sobivaid ehteid:
At home I discovered I have matching jewelry:

11 kommentaari:

Terhi ütles ...

Voi ei miten epäreilua! Koskakohan sitä pääsisi taas Tallinnaan? Tuo puna-harmaa-vaalea ja turkoosi ja muutama yksvärinen olisi saanut minun luota rakastavan kodin.

Anna ütles ...

Terhi, jos haluaat, voin hanika sinulle lankaa ja tuoda Suomeen (käyn vielä pari kertaa Helsingissä keväällä). Ja myyntejä tulee tietysti vielä. Kirjoitan joka tapauksessa blogissani jo etukäteen.

helena ütles ...

Oh mi god, mitä värejä!!! En voi sanoa muuta kuin että onneksi en ollut paikalla, olisi ollut varmasti mahdotonta vastustaa kiusausta ostaa vähän lisää vaikkapa 8/1 lankaa huivin verran....

KristiinaS ütles ...

Minä olin laittanut blogiini ilmoituksen, että on Evillan myyntipäivä tänään. Oli sen muutaman huomannut kun eilen olin Oulunkylässä neuletapaamisessa, mutta kukaan ei ollut matkalla Tallinnaan sunnuntainta, vahinko.
Terveisiä Anulle.

Outi-M ütles ...

Olisin kyllä mielelläni tullut, enemmän kuin innoissani, mutta pyhäpäivä on huono laivamatkailun kannalta. Ensi kerralla sitten.

Anna ütles ...

Helena, KristiinaS, Outi-M, hyvä, että lankamyynti periaattessa kiinnostaa. Se oli ensimmäinen kerta ja tietysti voi järjestää vielä myyntejä. Jospa tekisimme näin, että suomalaiset neulojiat, jotka pidävät virolaisesta langasta, sopisivat keskenään, mikä päivä sopisi. Ehkä lauantai olisi laivanmatkan kannalta parempi päivä. Voisin puhua Anun ja lankamiehen kanssa. Joka tapauksessa ilmoitan blogissani.

Zelda ütles ...

Ihania värejä, oijoi:)

Anna ütles ...

Zelda, nyt kun seuraava myynti tapahtuu, heti Tallinnaan:)

Terhi ütles ...

Kiitos tarjouksesta Anu! Tosin minulla ja äidilläkin on Tallinnan-matka suunnitteilla ennen syksyä. Toki jos seuraava lankamyynti ei käy minun kalenteriini niin ehkä voisimme keksiä jonkun ratkaisun että saisin (himoitsemani) langat sitten kun tulen Tallinnaan? Tosin Pronksissahan taitaa aina olla pieni valikoima noita lankoja? Vai? Ainakin ostin omani sieltä silloin kun viimeksi kävin.

Terhi ütles ...

Ja anteeksi väärästä nimestä... :D

Unknown ütles ...

Nice info for Womens Garments

Also Visit us @ http://www.wholesalesalwar.com

WhatsApp @ +91 7567928195