laupäev, 6. november 2010

Vahepealne/In-between

Kuna olen tööga hõivatud, ei ole jõudnud eriti palju kududa. Siiski olen kudunud iga päev. Vaatamata koledale valgusele tekkis siiski kiusatus näidata, mis juba olemas on.
As I am busy with my work, I don't have much time for knitting. Yet I've been knitting every day. Even with this dreadful light, I could not resist the temptation to show what I have so far.

Peeglipilt ka:
A picture in the mirror, too:

Pilt pole eriti kena, aga näitab, kuhumaani olen jõudnud. Ja siin all pole sürrealistlik kunst, vaid topi külg!
The picture is not particularly good but it shows how far I am. And below here is not some kind of surrealistic art but a side of the top!
Nagu Ruthi blogist selgub, Eestis on juba värske Käsitöö täiesti olemas. Nii et loodan peatselt näha. Kaja just saatis mulle mõned pidid (fotograaf Mark Raidpere). Aitäh! Ülemisel pildil on tuttavad seelikud ja sall, alumisel on paremal hall sviiter.
As we learn from Ruth's blog, the fresh issue of Käsitöö has already appeared in Estonia. So I am looking forward to seeing it soon. And Kaja has just sent me some pictures (photos by Mark Raidpere). Thank you! The upper picture has the familiar skirts and the scarf and the bottom picture on the right the gray sweater.

9 kommentaari:

Suvi ütles ...

Ma jään ootama et siia ka müüki ilmub, Moda nägin juba ära :)
Mulle meeldib eriti see alumine kampsun!

Robin ütles ...

Way to go Anna!!!! This is SO exciting to see your designs in the photos, they look so very beautiful. And is that you modeling???

Kaja ütles ...

Linane top võtab juba ilmet ja on seljas kena!
Uus Käsitöö pakkus meeldivaid üllatusi. Üks parimatest oli see, et näitasid mõnda oma kaunitest kudumitest ise.
Tean oma kogemustest, et Su kudumisjuhised on lihtsad ja täpsed ning nende järgi on lausa lust kududa!

Anna ütles ...

Suvi, tänan väga! Jah, millegipärast see kampsun meeldib Sulle:). Ilmselt on nii, et mõni asi õnnestub parem, siis on suur vedamine.

Robin, thanks! Yes, that's me, they asked me and I agreed. When guided by a professional photographer, you just try to follow what he says and it will be fine. Or, at least, so I think:)

Kaja, tänan. Jah, Käsitöö kutsus ja mõtlesin, et miks ka mitte. Kuna seal pole nii, et "koo meile X omadustega sviiter", vaid autor koob ikka endale või peab silmis konkreetset inimest, siis ongi loogiline, et autor võiks ise näidata.

Heli ütles ...

Anna, lõpuks ometi ka oma loomingu modellina, ootasin seda! Küll tahaks juba ise ajakirja sirvida. Ja jälle see vana mõte, et oled nii suurepäraselt näidanud kodumaise lõnga võimalusi.

Diana ütles ...

Anna congratulations on publications :-)) Your designs look wonderful in the magazine. The beginning of the green top is lovely. What a great color ( the right color is in the middle picture I assume ;-)) and the pattern :-))

Anna ütles ...

Heli, tänan! Kas Sa tõesti oskasid aimata, et mind kutsutakse modelliks? Käsitöö kutsuski ja mõtlesin, et miks mitte. Jah, kodumaise lõnga tootjad ei ole mõelnud disainile, neil läheb niigi hästi, muudkui müüvad:).

Deena, thank you! Yes, you are right, the right colour is in the middle picture.

craftzone ütles ...

Labai gražios nuotraukos, gaila, Lietuvoje nėra tokio gražaus ir šiuolaikiško rankdarbių žurnalo

Anna ütles ...

Sonata, ačiu! Kai grižiu, pasiusiu Jums, nesu dar pati mačiusi žurnalo, kiti rašo:).