teisipäev, 8. veebruar 2011

Äär/Edge

Mõtlesin, milline äär võiks sallil olla, arvestades, et lõnga pole väga palju ja eriti seda, et muster on küllalt intensiivne.
I was thinking what kind of edge to choose for the scarf, given that I don't have much yarn and, especially, that the stitch pattern is quite busy.

Jah, ongi nii, lihtsalt krousis äär. Kasvatasin järsult ja kudusin labases parempidises koes, lõpuks mõned read ripskoes. Nüüd niisutama ja pingutama!
Yes, it is just a ruffled edge. I made abrupt increases and knitted in stockinette and some garter rows in the end. Now washing and blocking!

4 kommentaari:

Robin ütles ...

I love ruffles, so soft and feminine. I don't recall seeing you do ruffles before, is this a new thing for you?

Anonüümne ütles ...

Väga kaunid ja kandjat kaunistavad kudumid on siin blogis. Eile õhtul lõbustasin end blogi sirvimisega ja leidsin ühe lemmiku, milletaolist oleks endal ka kena kanda. http://kuduja.blogspot.com/2010/12/lopuks-piltefinally-some-pictures.html Kui ma väga palju tüli ei tee, siis oleks järgmised küsimused. Kas küljed, millest moodustub alaäär ja krae, on kootud ripskoes. Ja kas kraeosa on kahandatud. Ja üks eriti laisa mõtleja-kuduja küsimus - mittu silmust te vardale lõite? Varuka jaos - nagu kinda pöidla kudumine? Nüüd sai palju küsimusi. Suur tänu juba ette.

Anna ütles ...

Robin, thank you. Yes, ruffles is a new thing for me. I believe ruffles would look good in mohair, too.

Suur tänu ilusate sônade eest! Kôik ääred on ripskoes, kraeosa ei ole kahandatud. Lihtsalt nelinurk pragudega. Muidugi on ka teisi vôimalusi. Kuna ma pole praegu Eestis, ei oska täpselt siluste arvu öelda, midagi 100 ringis. Kui on kahtlus, siis on alati parem luua rohkem silmuseid. Tegelikult pole pikkus kriitiline, oluline on käeaugu suurus ja selja laius. Ôpetus ilmub ilmselt mônes Käsitöö numbris, ei oska täpselt öelda, millal. Kui olen jälle kodus, vôin täpsemalt järgi vaadata. Varrukas: antud juhul korjasin silmused üles ja kudusin toru. On jällegi teisi vôimalusi, nt siin: http://kuduja.blogspot.com/2011/01/lopuks-ometihere-it-is-finally.html on tehtud teistmoodi, teinekord vôin teha postituse varrukatest. Ôpetus tuleb, ei tea veel, kas Ravelrys vôi mujal. Aga igal juhul on kôik mu kudumid ômblusteta.

Anonüümne ütles ...

Suur tänu vastamast. Ootan siis käsitöö ajakirja, aga ma hakkan ise ka midagi juba leiutama.