esmaspäev, 20. oktoober 2014

Nahkhiir/Bat

Eesti keeles nimetatakse niisugust varrukat "nahkhiire varrukas". Näitan pilte. Kristiina, aitäh! Väljas sadas vihma, seetõttu pildistasime poes.
In Estonian dolman sleeve is called "bat sleeve". Here are the pictures. Kristiina, thank you! It was raining outside and this is why we took photos indoors.
 
 
 
 
Lõng/Yarn: Angora 2 (Midara), 100 g/750 m (30 % akrüül/acrylic, 20 % vill/wool, 50 % mohäär/mohair), ~ 160 g (kahekordselt/held double)
Vardad/Needles: 4,5 mm
Ravelry

6 kommentaari:

Arella ütles ...

Huvitav konstruktsioon. Kas käsi saab vabalt tõsta?

prapieste ütles ...

Anna, labai gražus megztinis !!! Man taip patinka minimalizmas Jūsų mezginiuose. Konstrukcija kaip visada turbūt genialiai paprasta, bet aš vis tiek net nenumanau kaip ji mezgama. Šių metų Jūsų seminaras "Mezgimo zonoje" man buvo labai naudingas. Jau mezgu antrą megztinį su šaline apykakle nuo viršaus ir negaliu atsidžiaugti tokia konstrukcija. Labai dėkinga už Jūsų atradimus ir kad jais dalijatės.

Anna ütles ...

AlleRaa, aitäh! Saab küll. Varrukas on üsna lai tegelikult.

Prapieste, aciu labai uz gerus zodzius! Bus aprasymas angliskai. Konstrukcija yra labai paprasta. Beje, busiu Vilniuje gruodzio 12-19 d., butinai uzesisu i Mezgimo zona, turbut susitiksime?

prapieste ütles ...

Jei tik galėsiu, būtinai atvažiuosiu į Vinių ir aš. Geičiausiai gruodžio 18 dieną, į mezgimo klubo susitikima

Ogród Aleksandry ütles ...

Piękny model !

Anna ütles ...

Ogród Aleksandry, dziękuję!