reede, 15. mai 2015

Uus vägev lõng/A new wonderful yarn

Sain täna HauteKnit Yarnilt paki. Vaadake linki siin, näete igasugu värve! Shellee, suur tänu!
Today I got a parcel from HauteKnit Yarn. Please have a look here, you will see all kind of colours! Shellee, thank you very much!
Nagu näete, lõng on kergelt ebaültase värviga
As you can see, the dye is slightly uneven.
Lõng on 100g/490 jardi, 100 % meriino. Ehk päris tüüpiline sokilõnga jämeduses. Plaan on selline: koon sellest midagi (ilmselt sviitri või topi) ja kirjutan õpetuse. Pärast teeme kooskudumise Ravelrys HauteKnitYarn rühmas (tingimus on, et kooskudumiseks hangitakse seda lõnga). Ajakava täpsustame hiljem. Nii et jälgige infot palun.
The yarn is 100 g/490 yards, 100 % merino. It is quite typical sock yarn weight. The plan is as follows: I will knit something (probably a sweater or a top) and write a pattern. Then there will be a KAL on Ravelry, hosted in HautKnitYarn group (the precondition is that you purchase the yarn). The exact schedule will be discussed later. So please stay with me.

3 kommentaari:

Inga Sõelsepp ütles ...

Väga ootuspärane värvigamma :D
Kuidas sealt USA-st tellimisel tollimaksuga on?

Anna ütles ...

Inga, tänan! Meil oli selline kokkulepe, et ta saadab mulle tasuta, siis teen midagi ja kirjutan õpetuse jms. Siis saabus mulle nädala alguses tüüpkiri Omnivast, kus kästi kirjutada vabas vormis e-kiri ja paluda tegelda ise tolliasjadega (mingi tasu eest) ning panna juurde mingi dokument, mis kinnitab kauba tellimist või hankimist. Kirjutasin, et palun tegelda, aga et see pole kaup, sain tasuta kokkuleppel. Polnud tükk aega kippu ega kippu, äkki saabus täna teatis, käisin järel ja ei pidanudki midagi maksma. Muidu ei ole odav lõbu. Võid kodulehelt vaadata, pilt on küll ilus!

Inga Sõelsepp ütles ...

No siis läks ikka super hästi!