neljapäev, 17. detsember 2015

Sall on valmis/The scarf is finished

Sall on valmis. Kuivas ära üsna kiiresti, sest koepind on õhuline. Loodan, et kunagi saab pildistatud kellegi kaelas. Praegu on kodused pildid detsembri valguses.
The scarf is finished. It dried rather quickly because the fabric is airy. I hope that eventiually someone modelling it will be photographed. For now please see these home pictures in  December light.
 
 
 

4 kommentaari:

Inga Sõelsepp ütles ...

Lihtne ja ilus! Värvid väga Annalikud ;)

Anna ütles ...

Inga, tänan! Paistab, et salli saab minu mees. Ta küsis, et kellele see sall on mõeldud (tal on juba mitu minu kootud salli), siis pakkusin talle. Talle sobivad ja meeldivad samuti hallid ja mustad. Kui mahti saame, siis pildistan. Tuleb ka väike õpetus, n-ö algaja pitsimuster.

mustkaaren ütles ...

Kommenteerin mitut posti siiasamma, et Sa ei peaks mitu korda klõpsima :)
Ilusad, korrektsed ja stiilsed kudumid. Seekord võlusid mind eriti auklikud sallid.
Sa oled samas ka hea modell oma kudumitele - ilus, värvikas ja artistlik karakter. Mulle meeldib iseloomukas modell kahvatust tyybist rohkem, sest tema lisab ka kantavale esemele lugu ja iseloomu.

Anna ütles ...

Kaaren, tänan väga ilusate sõnade eest! Mul on praegu sallide, rätikute ja auklike mustrite laine. Kavatsen neid veelgi teha. Vaatasin Sinu blogist, et ketrad ise, võib-olla saad meelepärase salli lõnga kedrata. Sallile tuleb õpetus ja kui soovid augulist kolmnurkset rätikut, selle õpetus on olemas ja võin saata.