reede, 26. juuli 2019

Üht ja teist/Various matters

Sall üleminekuvärvidega sokilõngast on valmis. Selle pildi tegin siis, kui oli veel pooleli. Varsti näitan juba valmiskujul ja kirjutan pikemalt. Praegu ütlen vaid, et pool- või täispatent on lihtne ja efektne muster, sobib ka siis, kui teha sall igasugu jääkides. Külmemal ajal võtan ette ja revideerin oma mohäärijääke, siis tuleb jälle midagi patentkoes.
The scarf from variegated sock yarn is finished. I took this pics when it was still in progress. I will get taken photos of the completed scarf soon and write more about it. For now I would just say that half-brioche and brioche is simple yet outstanding pattern and is good for a scarf from all kind of leftowers. When the cold season comes, I will undertake revision of my mohair leftovers and make something in brioche stitch again.
Varsti tuleb veel rätikuid, sest ees on traditsiooniline käsitöökruiis ja sain juba lõnga ja ülesande disainida krusiisrätik. Sügisel tuleb Tallinna Rahvaülikoolis rätikute konstrueerimise kursus, vt siin, selleks ajaks peaksin läbi kuduma veel paar konstruktsiooni.
There will be more shawls soon because the traditional carft cruise (Helsinki-Stockholm) is coming and I have already got some yarn and the task to design a shawl. In autumn I will teach shawl construction course at Tallinn Folk University (if you know Estonian, look here) and I have to knit up several more constructions before that time.

Kommentaare ei ole: