neljapäev, 8. juuli 2010

Wollstation 1

Seekord pilte pole. Väike täiendus Wollstation 1 poe kohta. Käisin seal, pood on päris väike. Seal müüakse Eesti lõnga! Antud juhul Evillat. Küsisin, kas tellitakse otselt, selgus, et hoopis Taani kaudu. Praegu müüakse kõike 25 % odavamalt, vahetatakse välja kogu sortiment. Mis on uus, seda müüja veel ei osanud öelda. Peale Evilla oli seal Dropsi, natuke Langi, natuke Mondiali, natuke Schachenmayri lõngu. Dropsi alpakat oleks ostnud, aga värvid kahjuks ei sobinud. Mohääri oli esindatud vaid mõne Dropsi Kidsilki tokiga, kahjuks needki mulle sobimatud värvid. Üldmulje võis olla vale, kuna parajasti toimub lõnga vahetus, aga siin see on: valik on kuidagi juhuslik. Sellegipoolest on mul hea meel, et käisin.

This time no photos. A small addition about Wollstation 1 yarn store. I went there, it is a rather small shop. They carry Estonian yarns! Evilla in this case. I asked whether they order directly but they order somehow via Denmark. Now everything is sold at a 25 % discount, to be substituted with new yarns. What the new stock is, the saleswoman could not say yet. In addition to Evilla there was Drops, some Lang, some Mondial, some Schachenmayr yarns. I would have bought Drops alpaca but, unfortunately, the colours were nto suitable. Mohair was represented by some skeins of Drops Kidsilk; unfotunatley these colours did not suite either. My general impression can be wrong of course because the stock is being changed, but here it is: the choice is somehow very random. Still, I am glad I went there.

3 kommentaari:

KK ütles ...

Kauni.com on Taani firma. Kunagi küsisin neilt, kust nad lõnga toovad ja nad vastasid, et Eestist. Tean, et ka Aade Lõng müüb oma toodangut Taani, samale firmale arvatavasti.

Anonüümne ütles ...

Tere! Elades mitte kaugel Bielefeldist ja olles ise kudumishuviline,siis ... on tore lugeda neid jutte antud teemal. NB! Just, suvel toimub löngade vahetus ja reeglina on Lana Grossa löngad esindatud. Terv. Katrin

Anna ütles ...

Signe,jah,neid lõngu tuntaksegi Kauni nime all. Igatahes oli tore, et nad seal olid, justkui tervitus Eestist:)

Katrin, kena, et kirjutasid! Vaat kui tore, et eesti kudujaid leidub igal pool! Lana Grossal on suur sortiment, kena vaadata.