teisipäev, 15. september 2009

Soonik/Ribbing

Aitäh kõigile, kes kommenteerisid! Nüüd alustatud tööst-
Thanks for your comments everybody. Now about the beginning of the new project.
Alustasingi "kavalat salli". Nagu ikka, alguses on vaja soonikut kududa. Pole oluline, et oleks täpselt nii, nagu poekudumil (lõppude lõpuks, teen oma kalkulatsioonid ja koon oma mustriga), aga üldjoontes tundub, et on päris mõistlik, kui soonik on suhteliselt pikk. Soonikut on seal u. 25 cm. Nagu näha, mul on kootud 12. Eks ta pisut tüütu on, aga lohutan end sellega, et varsti alustan mustrit.
I started the "cunning scarf" today. As it usually goes, I have to knit some ribbing. It is not terribly important that everything should be as in the garment I saw in Vero Moda (after all, I made my own calculations and I am not copying their stitchpattern), but in general it seems rather reasonable to have a long ribbing. The ribbing is appr. 25 cm long. As you can see, I have knit 12 cm. Yes, it is a bit of borring but I am saying to myself that the lace pattern comes soon.
Siin on lõngakera ja suurem vaade sellest, mis on:
Here is the skein and a bigger picture of what I have for now:

Nagu näha, taustaks on "Pitsilised koekirjad"!
As you can see, the background is"Pitsilised koekirjad".

4 kommentaari:

helena ütles ...

Joustinneule on minustakin se "pakollinen tylsä osuus" aina aluksi :) Ja kiitos haasteesta, otan sen vastaan ja vastailen kunhan ehdin taas päivittää blogiani.

Anonüümne ütles ...

Ооо, я вижу процесс уже пошел! :)) Какие ниточки интересные!Аня, а с узором ты уже определилась окончательно?
Катя

Anna ütles ...

Helena, kiitos, pian aloitan pitsikuvion.
Катя, спасибо, начсет узора решается! Нитки замечательные. I really like this yarn.

Pirena ütles ...

Minäkin sain lainaksi yhdeltä virolaiselta ystävältäni kesällä tuon ihanan pitsikirjan. Siinä on liian paljon kauniita malleja. Kun ei ehdi tekemään kaikkia.