kolmapäev, 22. september 2010

Kuivab/Drying

Kiirpostitus enne ärasõitu. Kampsun kuivab. Kui tagasi jõuan, siis saab näha, kas tütar on sellega rahul. Ja kindlasti läheb vaja nööpe.
A quick posting before the trip. The cardigan is drying. When I am back, we will see whether my daughter likes it. And of course buttons are needed.
Kaalu kohta ei oska täpselt öelda. Minu arust alla 400 g.
I cannot say exactly about the weight. I recon it is less than 400 g.

Muster meeldib mulle ja kavatsen varsti kasutada. Ülevalt alla või alt üles, ikka ilus.
I like the lace pattern and intend to use it soon. It does not matter whether top down or bottom to top, it is nice all the same.

7 kommentaari:

helena ütles ...

Se on tyylikäs!

Robin ütles ...

This is such a lovely, classic cardigan, that is sort of retro-looking. I like the lace stitch too.

Anna ütles ...

Helena, kiitos paljon.

Robin, thank you. Maybe the retro-look is due to the colour, too. My daughter wanted exactly this kind of natural white.

Heli ütles ...

Kaunis klassikaline kardigan, kas vöö ka tuleb? Minu tütrele meeldiks selline kudum samuti 100%. Hm, vaatasin just, et ka eelnev kommenteerija kasutas samu sõnu:)

Anna ütles ...

Heili, aitäh, et viitsid kiigata, mis minu pool ka toimub:). Vööd pole tellitud ja ausalt öeldes pole ise osanud sellele mõeldagi. Nüüd on täitsa arutamiskoht. Probleem on vist selles, et lõnga hästi ei jätku:). Aga näis, homme jõuab tütar koju ja siis oskan midagi arvata, kas üldse kõlbab. Mis klassikalisusse puutub, ilmselt on see mulje tingitud värvist ja snitist, võib-olla ka mustrist. Nüüd mul on kindel huvi uurida, kuidas selline muster käitub teistsuguse lõngaga.

Margit K. ütles ...

Väga armas kampsun tuli välja. Mõnus. Sobib nii teksade, kui ka kleidi vms peal kandmiseks.

PS! Kus asub täpsemalt Pronksi lõngapood? Tallinnas elades võiks ikka teada täpsemalt, kus too pood asub.

Anna ütles ...

Margit, suur tänu. Loodetavasti täna tulevad korralikud pildid. Pronksi poe aadress on Viru 13. See on De La Gardie kaumbamaja, uuem hallikas hoone Müürivahe ja Viru nurgal. Pood asub keldris koos keraamikapoega. Sissepääs on mingi teksapoe (Jones?) kaudu ja siis kohe trepist alla. Loodan, et Sa ei kahetse!