neljapäev, 8. märts 2012

Uskumatu/Unbelievable

Head lugejad, ärge arvake, et minuga on midagi juhtunud. Olen välismaal. Eestis oleme harjunud, et internet on iga põõsa taga ja tasuta. Küsida, kas hotellis on tasuta wifi on sama hea, kui küsida  meie maailmajaos, et kas majas on elekter. Hotellis oli küll internet, aga ma ei saanud minna igale leheküljele, kuhu tahtsin. Tsensuur! Püüdsin oma blogi kirjutada, aga ei, öeldakse, et "lehekülg on blokeeritud ebasobiva sisu tõttu". Ma ei teagi, inappropriate võib tähendada ebasobiv ja ka siivutu ja ebakorrektne. Uskumatu lugu! Samuti ei saanud ma teiste postitusi lugeda.
Dear readers, please don't think that something has happened to me. I am abroad. In Estonia we are used that internet is available figuratively speaking behind every bush and free of charge at that. A question whether a hotel in Estonia has free wi-fi is equal to a question whether one has electricity at home (in our part of the world). There was internet in that hotel but I could not access every page I wanted. The censorship! I tried to write a blog post but no, I was told, "the page is blocked due to inappropirate content". Incredible! I could not read other blogs either.
Ei tea, mis minu blogis on ebasobivat. See on lausa koomiline. Panen siia varruka pildi, et näeksite, et olen ka midagi teinud.
I don't know what is inappropirate in my blog. This is outright laughable. I am placing here a picture of one sleeve for you to see that I have been doing something.

7 kommentaari:

Diana ütles ...

Welcome back ;-))

Robin ütles ...

That is amazing you could not access certain pages! What about knitting on your blog page is offensive I wonder? Glad you are safely home. :)

Arnikai ütles ...

Oh, seda maailma küll!
Aga samas on ikka vallatu mõelda, et kudumine on siivutu tegevus;)Arvestades seda, millise kirega me oma hobisse suhtume, mine tea...

helena ütles ...

:) Arvelinkin, että olet matkoilla kun olet ollut niin hiljaa!

Suvi ütles ...

Koomiline tõesti! :D
Aga varrukas on ilus.

Mia ütles ...

Missä maailman äärissä olet ollutkaan, kun on ollut noin tiukka sensuuri netinkäytössä?

Anna ütles ...

Diana, thanks!

Robin, this is exactly what I was wondering. Maybe they just automatically blocked all blogspot pages (but even then I am not sure about the reason).

Arnikai, kes seda teab, võib-olla asi on teatud aadressis (blogspot), aga kas seal on kudumine, aiandus või lihtsalt ülestähendused elust, pole oluline:).

Helena, tavallisesti yritän myös matkalla kirjoittaa tai ainakin ilmoittaa, että olen matkoilla. Mutta tämän kerran ei onnistunut.

Suvi, tänan!

Mia, kuvittele, olin Saksassa! Mutta se on varmaan hotellin politiikka.