esmaspäev, 26. aprill 2010

Pilte/Some pictures

Selle topi värvide pildistamine pole just kerge. Tänastel piltidel on värv siiski pisut adekvaatsem, tegelikult peaks olema veel sügavam ja rohekam.
It is not exactly easy to capture the colours of this top. Still, today's picture render the colours slightly more adequate; they shoudl be deeper and greener.

Üks tagantvaade:
A back view:
Kuna samas on Tallinna Keraamikatehase pood, tahtsin pildile saada ilusa sügavsinise kruusi:
As Tallinn Ceramics Factory shop is in the same place, I wanted to have a nice deep blue mug photographed:

Pean hoiatama, et selline muster teeb rindkere osa optiliselt suuremaks! Pildil on näha, muidu elus ei märka.
I have to warn that this stitch pattern makes the ribcage optically larger! It is visible in the photographs, otherwise in real life you don't notice it.

Pildid/Pictures: Anu
Lõng/Yarn: Evilla Artistic 8/2 (400 m/100 g)
Lõngakulu/Used: 104 g
Vardad/Needles: 3,5 mm
Lõngaga oli veel selline naljakas lugu. Mul oli seda vähe, 115-120 g. Kas sellest saab topi või mitte, ei teadnud. Jõgeva lõnga väljamüügi päeval arutasime, mida teha (rohkem seda värvi lõnga polnud, teadagi, nii ilusad värvid). Kaja võttis endale kampsunijagu heledamat sinirohekat Evilla lõnga, leppisime kokku, et kasutan natuke, värv sobib sinna "seltskonda". Lõpuks selgus, et top kaalub täpselt 104 g ja mul on järel veel väike kera.
There was a funny story with this yarn. I had a small amount of it, only 115-12o g. I had no idea whether I can get a top from it or not. During the sale of Evilla yarns we discussed it because there was no more yarn with theses colourse (but of course, such beautiful colours). Kaja bought for a jacket some lighter blue-green Evilla yarn and we agreed that I can use some of it because the colour fits well into the "company". Finally it prooved that the top weighs 104 g precisely and I have a small skein remaining.

12 kommentaari:

Suvi ütles ...

Ilus! Ja sööb ikka vähe lõnga küll! Ma vaatan et saan ka enda topist varsti kleidi. Pikkus juba peaaegu käes aga neljast kerast veel poolteist järel :) Aga just hea, ehk teengi midagi pikemat kui tõesti näib et jätkub.
Su lõngas vahelduvad värvid väga ilusasti.

Inga ütles ...

eelmise postituse peale ei osanud veel arvata midagi, kuid seljas näeb väga lahe välja!

mari ütles ...

mulle see konstruktsioon ikka väga meeldib :) just see kaenlaaukude ja väikeste varrukate osa. kindlasti proovin sellist lahendust!

Anna ütles ...

Suvi, aitäh, vastasin Sulle juba pikemalt:)

Inga, tänan! Eelmine postitus kuulub rubriiki "kuivab", selle järgi ei saa tõesti midagi aru.

Mari, mul on hea meel, et veel keegi pooldab ülevalt alla ja ümmarguse passega konstruktsioone:). Muidugi on igal lõngal oma vigurid, aga siin töötab valem, võib edukalt rakendada.

Katyusha ütles ...

Анечка, очень красиво! И правда, цвет замечательный - насыщенный, глубокий.

Anna ütles ...

Катюша, спасибо!

Eila ütles ...

Voi miten hyvin liukuvärjätty lanka sopii tuohon neuleeseen! Hienosti käy tuo tumma osuus vyötärölle, oliko sattumaa vai suunnittelitko sen alunperin siihen?

Anna ütles ...

Eila, kiitos! En suunnittelut näin, katsoin kerän ja luulin, että voi käydä niin, että tumma osa jää vyötärölle, mutten ollut varma. Ne langat ovat täynnä yllätyksiä:)

Eliana ütles ...

So beautiful this contrast color!!!! Another great knitting your by you :))

Anna ütles ...

Eliana, thank you:)

Tiina ütles ...

Seljas näeb hästi effektne välja!

Anna ütles ...

Tiina, suur tänu! Värv on hästi ilus, mulle nii meeldib!