esmaspäev, 12. aprill 2010

Vigade parandus/Correction of mistakes

Pealtnäha on kõik ilus, alt laienev äär ja puha. Pildid on kenad.
On the surface everything looks fine, the broadening hem etc. The pictures are fine.


Selga proovides selgub siiski, et tegin vea. Äär ei lange, vaid hõljub. See on ju mohäär! Mulle ei meeldi, mis välja tuli.
However, after trying on I realized that I made a mistake. The hem is not falling but floating. It is mohair! I am not satisfied with the result.

Mida teha? Arvan, et äär tuleb harutada ja asemele võiks teha rüüši vms. Seega mitte kasvatada iga natukese aja tagant 4 kohas, vaid kasvatada järsult ja ühtlaselt ja siis kududa mõned read. Kui kellelgi on mõtteid, andke palun nõu.
What should be done? I think that the bottom part should be frogged and I could do a ruffle instead. Thus, not regular increases in 4 places but an abrupt increase after small intervals and then knit several rows. If you have ideas, please share with me.

5 kommentaari:

Suvi ütles ...

Hõljub neh. Ma ei teagi mida soovitada, ei ole nii palju kogemust kergete lõngadega. Aga küll sa välja nuputad :)

Vilja ütles ...

Ühele rätikule kudusin mohäärist rüüži. Et aga liiga lendu ei läheks, kudusin mohääri koos rulliniidiga, mul hakkas kenasti hoidma. Äkki sobib Sullegi?

Anna ütles ...

Suvi ja Vilja, aitäh! Mul on juba lahendus olemas, loodetavasti saan täna mõned pildid tehtud ja siis kirjutan tehnilisest poolest. Rulliniidi lisamine on hea mõte, mõtlesin ka midagi taolist, kuid õnnestus teisiti.

Eliana ütles ...

I'm not seeing anything wrong in your work, Anna. But if you want you can include a lace edge with this beautiful mohair ;)

Anna ütles ...

Eliana, thank you! I already solved the problem, see the next posting:)