teisipäev, 2. november 2010

Roheline/Green

Olen jälle töö asjus välismaal, nimelt Hollandis. Internetiga on siin nii ja naa, valgustus hotellitoas ei ole just pildistamissõbralik. Siiski näitan lühidalt, mis on käsil.
Because of my work I am abroad again , namely, in Holland. The internet possibilities are so-so, the light in the hotel room is not exactly photo-friendly. Still, I show what I am doing now.

See on Vilniusest saadud roheline linane, ülemise pildil on värv enam-vähem õige. Ja sellest on kootud niipalju:
This is linen from Vilnius; the most upper picture renders the colour more or less accurately. And from this yarn I have this much:

Muster lähemalt:
A close view of the lace pattern:

Teatavasti sobivad linasele ka nn lained. See konkreetne muster on hõlpsasti mugandatav. Võib muuta parempidises koes ja ripskoes ridade arvu jne.
As it is known, so-called waves are also suitable for linene. This particular pattern is easily adjustable. You can change the number of stockinette or garter rows etc.

6 kommentaari:

Kate/Massachusetts ütles ...

That is a very pretty pattern! Is the stitch pattern one that you could share with us? It would be lovely in a scarf. Thanks!

Päivi, Lankakomero ütles ...

Tuosta tulee kaunis! Tykkään tuosta yläkuvan vihreästä sävystä ja pellava on aina ihanaa.

Hepsi ütles ...

Olipa ihana juttu sinusta tänään Modassa! Oli kiva nähdä sinut kuvissa! Hyvä sie!
Kauniilta näyttää taas tuo vihreä neule!

Heli ütles ...

Anna, nii põnev, tahtsin nii uut MODAt osta, kuid ilmumispäev oli eile, nii et mul seda polegi, jõudsin enne ära sõita. Kas Hollandist tagasi jõudes paneksid üles oma blogisse?
Äge roheline!

Anna ütles ...

Kate, thank you very much. Sure, no problem, I think I can make a post about "wave patterns", as I call them.

Päivi, kiitos! Mietin juuri sinusta, koska pidät pellavasta.

Heli, kiitos paljon!

Heli, aitäh (ahaa, paistab, et meil on siin eesti ja soome Heli:)). Arvan, et Eestis müüakse küll Modat, mul endalgi veel pole:). Aga toimetus saadab mulle kindlasti paar numbrit, võin neilt juurde küsida. Kindlasti panen blogisse, kui endale saan!

Heli ütles ...

Tore! Jaa, Eestis peaks uus number ka juba olemas olema, ostan endale jõulude paiku, kui Tallinnas olen. Pole ka meie uut Käsitööd ise näinud veel. Nii et ootame Moda artiklit Sinu blogis.