reede, 7. oktoober 2011

Kaks asja/Two things

Kaks asja. Esiteks, selle rätiku õpetus on juba olemas Lõngamaania kodulehel. Õpetus on eesti ja inglise keeles. Aitäh, Veronika! Mul on hea meel, et mu kampa kutsusid!
Two things. First, the pattern for this shawl is already available for purchase at the Lõngamaania website. The pattern is in Estonian and in English. Thank you, Veronika! I am glad you invited me to join!

Ja teist asja juba näete: Diana saadetud ererohelisest lõngast Tosh Merino Light (värv piltidel on täitsa vale!) tuleb lainelise mustriga jakk.
And you can already see the second topic of my post: it will be a jacket with a feather-and-fan pattern from the bright green Tosh Merino light (the colour in the pictures is completely wrong!) that Diana has sent me.

4 kommentaari:

Mia ütles ...

Onpas hauskannäköistä pintaa!

Anna ütles ...

Mia, kiitos! Pidän siitä kuviosta, koska se sopii useille lankoille.

Arnikai ütles ...

Olen ka selle mustri erinevaid variatsioone meeleldi kudunud, sest mulle meeldivad need lainetavad jooned. Samuti tõmbab mu tähelepanu alati roheline värv. Ootame , vaatame...

Anna ütles ...

Arnikai, aitäh! Jah, see on armas muster, kasutan seda aeg-ajalt. Üleminekuvärvidega lõngale või ebaühtlaselt värvitud lõngale sobivad eriti hästi. Loodan, et lõpptulemus on selline, nagu plaanitud.