kolmapäev, 12. veebruar 2014

Ebahuvitav/Uninteresting

Mõnikord on nii, et kood, kõik on korras, istub, kena, aga kudum on kuidagi ebahuvitav. Mitte selles mõttes, et on igav teha, vaid sellepärast, et on tunne, et suudan ka midagi paremat välja mõelda. Nii on ka praegu. Kavatsen harutada. Mul on nüüd teised mõtted, mida sellest lõngast teha.
Sometimes it happens that you knit on, everything is fine, the garment fits, looks nice but is somehow uninteresting. Not in the sence that it is borring to knit but because you have a feeling you can do better than this. This is the case right now. I am going to rip it. I have different ideas for this yarn.

5 kommentaari:

ene ütles ...

aitäh, sain sellest mõttekäigust tuge tegutseda.
Ene

Anna ütles ...

Ene, nüüd on jällegi väga huvitav! Mida Sa nüüd teha kavatsed? Püüan täna või homme postitada, kuidas asjad arenevad (nüüd pole ebahuvitav).

Anonüümne ütles ...

Jätan lõnga (jäme kirju efektlõng, suures osas sünteetika ja pisut villa) praegu ootele. Ripskoes jakk oli peaaegu valmis, veel varrukaid oleks pikendanud. Aga mida rohkem selga proovisin, seda enam tundsin, et tunnen end ses kohmakalt, ja kilpkonnakaelus teeb tavalise kaela lühemaks. Nii et sain targemaks :)
Ene

Anna ütles ...

Ene, aitäh! Nende efektlõngadega on tihti nii, et toks on nad väga ilusad, aga kas kudum oleks ka hea, on küsimus:). Mul isegi ei olnud seekord probleemi väljanägemise ja suurusega, otseselt polnud millegagi vastuolus, see on pigem mingi vaist, kui ratsionaalselt põhjendatud asi.

ene ütles ...

Anna, jah, mulle tundubki, et seda lõnga ei taha ma oma seljas näha. Oleks see naturaalsem, teeks kassidele uhke küljealuse. Nad nii pirtsud, et sünteetika ei kõlba :)