kolmapäev, 18. november 2015

Lemmikjakk/Favourite cardi

Olen väga rahul selle jakiga. Kirjutasin juba varem, et Dropsi Fabel + peenike meriino (100 g/1400 m) andis samasuguse kudumistiheduse, nagu selle vesti puhul (seal oli teistsugune, pisut jämedam sokilõng). Nüüd tegi Ruta suurepärased pildid, tänan!
I am very pleased with this cardi. I have written earlier that Fabel by Drops + laceweight merino (100 g/1400 m) yields the same gauge as in this vest (for which I used a different, somewhat thicker sock yarn). Now Ruta has taken wonderful pictures, thank you!
 
See 3-mõõtmeline muster on ühtlasi kahepoolne.
This 3D stitch is also a reversible one.
 
 
 
 
 
 
Lõng/Yarn: Fabel (Drops), 50 g/205 m, ~ 850 m; merino (100 g/1400 m), ~ 60 g
Vardad/Needles: 4 mm
Ravelry

7 kommentaari:

KK ütles ...

Jälle üks tore nipp, mida ma polegi vist ise kasutanud - alati ei ole tarvis nööpe! Millegipärast ma ikka panen kampsunitele nööbid ja nende sobitamine, korralike aukude kudumine jms on vahel väga tüütu.
Ilus ja lihtne!

Anna ütles ...

Goocha, thank you!

Signe, aitäh! Vaata, see nipi taga on tegelikult päris põhjalik arutlus. Olen üht-teist proovinud ja midagi enda jaoks sõnastanud. Alati ei ole tarvis jah, aga siin on oluline, et see on sallkraega kardigan, kui oleksid nööbid ees (ja oletame, et nööbid kinni), tekiks V-kaelus. See pole iseenesest hea ega paha, aga oleneb mitmest asjaolust (mis pole tingimata kudumisega seotud). Paistab, et tuleb selle kohta kirjutada.

Ingi ütles ...

Väga hea tegumood! Selline lai riba, mis on ka krae ja kaelus, meeldib mulle väga!

Anna ütles ...

Ingi, tänan!

Anu ütles ...

minule ka väga meeldib ja pani sõrmed sügelema! väga ilus!

Hepsi ütles ...

Valtavan kaunis jakku!

Anna ütles ...

Heli, kiitos!