pühapäev, 1. aprill 2012

Kooskudumine ja Triloogia/Knitting together and Trilogy

Eile saabusid Tallinna Mia ja Helena. Plaan oli tavaline: käia lõngapoodides ja kududa koos. Kristiina oli ka kohal. Pärast Karnaluksi ja W&W-d suundusime muidugimõista Pronksi poodi. Pildil on Pronksi poe ukse ees vasakult paremale: Kristiina, Helena ja Mia.
Yesterday Mia and Helena arrived to Tallinn. The plan was quite usual: to visit yarn shops and to knit together. Kristiina joined us, too. After Karnaluks and W&W we went to the Pronksi shop (but of course!). In the picture you see from left to right Kristiina, Helena and Mia in front of the Pronksi shop door.
Siis Kristiina pidi ära minema, ülejäänud kolmik läks kohvikusse.
Then Kristiina had to leave and the remaining group of three went to a cafeteria. 
Aga tegelikult oli meil veel üks plaan. Kunagi sügisel ostsime kolmekesi (Mia, Helena ja mina) sama sokilõnga Karnaluksist. Siis tuli kolm erinevat kudumit. Helena oli esimene, kes valmis sai. Siis sain valmis mina ja siis Mia. Ei mäleta, kuidas on sündinud koodnimi Triloogia. Nüüd on kõik Triloogia osad ilusti koos.
Actually, we had one more plan. Sometimes this autumn the three of us (Mia, Helena and myself) bought the same kind of sock yarn at Karnaluks. The result was three different knits. Helena was the first one to finish hers. Then I completed mine and then finally Mia did the third part. I don't remember how the code name Trilogy had emerged. Now all the three parts are so nicely together. 

Kristiina, täname piltide eest!
Kristiina, thanks a lot for taking pictures!
Mia, Helena, kiitoksia!

11 kommentaari:

AnniKainen ütles ...

Oi, teillä on ollut varmaan mukavaa, sen näkee noista ihanista valokuvistakin :)

Mia ütles ...

Anna, kiitoksia itsellesi! Toivottavasti tavataan pian taas!

madli ütles ...

Supertoredad fotod teist kolmekesi!

Heli

helena ütles ...

Kiitos seurasta teille kaikille!

Robin ütles ...

Anna, I just love this, all the sweaters are so different yet all gorgeous! And I think the picture of the trio is one of my favorites!

Ruth ütles ...

Suurepärane positiivne emotsioon fotodest kui ka valminud kudumitest. See on väga hea mõte, osta samasugust lõnga ning hiljem võrrelda, kuidas keegi on teinud. Parim, et kudujad ühele pildile kokku saavad. Kõik kampsikud on väga hästi välja tulnud! Ilus-ilus!

Suvi ütles ...

Paistab nii lõbus! Triloogia on super idee :)

Arella ütles ...

Triloogia meeldib mullegi, nii vahva!

mari ütles ...

te olete nagu charlie' inglid :) mis ei tähenda, et ma seda filmi näinud oleks ;)

Anna ütles ...

Annikainen, kiitos! Olipas mukava!

Mia, Helena, paljon kiitoksia! Tulkaa taas Tallinnaan!

Heli, aitäh, meil oli tõesti päris lõbus.

Ruth, tänan! Seda lõnga olime vaadanud ja katsunud juba hulk aega. Lõpuks arvasime, et võiks ikka osta. Päris hea lõng, soovitan Sullegi!

Suvi, aitäh!

AlleRaa, aitäh!

Mari, olen filmide koha peal täiesti tume inimene:). Vist kujutan ähmaselt, millest jutt. Aga vaatasin hoopis, et Sul on nüüd kudumisblogi ja tegeled lõngavärvimisega, see on vahva!

Diana ütles ...

These pics are so much fun :)) Thank you for sharing :))