kolmapäev, 4. aprill 2012

Jälle Raasiku/Raasiku again

Täna käisime väikse seltskonnaga (Ave, Helin ja mina) Raasikul. Helin oli autojuht ja seetõttu ei saanud kududa. Ave ja mina aga kudusime tagaistmel.
Today a small group of people (Ave, Helin and myself) visited the Raasiku yarn factory. Helin was driving and because of that she could not knit. But Ave and me knit on the back seat.
Jõudsime kl 10 ehk avamiseks. Siis oli peale meie ainult üks ostja. Sai lõngu vaadata ja valida, pealegi mitmed soovinimekirjad olid meil kaasas. Müügijuhiga arutasime värve jms, kuna kõiki soovitud värve ei olnud. Vabrikul on palju tellimusi, lihtsalt ei jõua teha nii, et kõik värvikombinatsioonid oleksid kogu aeg olemas. Ütlesin, et võiks teha veel punamusta, aga siis vastas perenaine, et ilmselt ei oleks ellel ostjaid peale minu. Ei tea, kas on ikka nii. Suures õhinas unustasime vabrikus pildistada, aga pildistasin kodus oma lõngad.
We arrived at 10 o'clock precisely before the opening. There was only one customer in addition to us. Thus, we had opportunity to loock around and to choose, and we had several wishlists from friends. We discussed colours with the salesmanager because not everything we wante was there. The factory has so many orders that it is impossible to guarantee all colour combinations around the clock. I said they could do a black-red combination but the manager answered that pobably in this case I would be the only buyer. I am not really sure whether this is right. With all this excitement we forgot to take pictures but I photographed my yarns at home.
Näitan pisut oma praegust kudumit. Niipalju võin vihjata, et pole villasest lõngast.
Here is a glimpse of my current project. I can hint as much that it is not from wool.

4 kommentaari:

Mia ütles ...

Hienot ostokset! Olet valinnut tuttuja värejä. Minunkin pitää päästä täydentämään varastojani Raasikuun!

Diana ütles ...

Great colors Anna :-)) Your new project looking lovely and the color of that yarn is very nice as well :))

helena ütles ...

Hupsista, ostitpas sinäkin paljon lankaa :) Ja ihania värejä kaikki!

Anna ütles ...

Mia, Helena, kiitos! Eivät kaikki vyyhdit ole minulle. Valitettavasti ei ole kaikkeja värjeä, jotka haluasin.

Diana, thanks!