kolmapäev, 2. mai 2018

Läksin hoogu/I got carried away

Harutasin ühe vana asja ja hakkasin lihtsat toppi kuduma. Kui lõnga jätkub, teeks sviitri. Kõik oli kena, kudusin eile paraja portsu ja nüüd viimistlesin ära kaeluse ja proovisin selga. Näen, et käeaugud on liiga laiad. Isegi kui arvestada sellega, et korjan silmused üles ja jätkan varrukaid, tundub liig mis liig. Klambriga märkisin koha, kus oleks paras esi- ja seljatüki ühendada.
I ripped out an old knit and started making a simple top. If I have enough yarn, I will make a sweater. Everything seemed right, I knitted quite a lot yesterday and now, after having finished the neck opening, I tried it on. I see that armholes are too wide. Even if I take into account that later stitches will be picked up to make sleeves, it seems too much. With a marker I marked the spot where it would be right to join the front and the back piece.
 
Rätiku õpetus on töös; kooskudumine algab augustis, esialgu Facebookis ja hiljem pärast kruiisi on õpetus kõigile kättesaadav.
I am working on the pattern for the shawl; KAL will start in August, first in a Facbook group and then after the cruise it will be available to everyone.

Kommentaare ei ole: