esmaspäev, 11. juuli 2011

Uus lõngapood Tallinnas/A new yarn shop in Tallinn

Kirjutasin varem, et Tallinna tekib uus lõngapood. Tänasest on see lahti, nii et astusin sisse. Aadress on Tartu mnt 60. Omanik on sõbralik, rääkis, et siis Karnaluksi külastajatel oleks ühtlasi hea ka siit läbi astuda.
I have written that a new yarnshop will be opened in Tallinn. Starting from today it is open and so I visited it. The address is Tartu road 60. The owner is friendly, she told that those who go to Karnaluks can conveniently come here, too.

Lõngu on mitmesuguseid. Tuttavatest markidest on Drops (näiteks alpaka, aga ka Safran, Muskat, Cottone Viscose, Delight jms), Grignasco, aga ka üsna palju lõngu pooli peal. Kõik tellitud värvid pole veel kohale saabunud, nii et esialgu on värve suhteliselt vähe. Poolilõngad vajavad uurimist, neid on mitmesuguseid.
There are various kind of yarns. Familiar yarns are Drops (for instance, alpaca, but also Safran, Muskat, Cottosne Viscose, Delite and others), Grignasco and quite a bit of yarn on bobbins. All ordered colours have not yet arrived and so far the colour choice is modest. The yarns on bobbins require time to be studied, there are several sorts.



Nendes hallid poolilõngad on Noro omad. Ei ole siiani Noro austaja olnud, aga nüüd nägin, et neil on ka enam-vähem ühevärvilisi lõngu ka. All on veel üks lõng, mis köitis tähelepanu, ainult polnud mulle sobivat värvi.

These gray yarns are Noro. So far I have not been exactly fond of Noro but now I learned that they have also more or less solid colour yarns. The next photo shows another yarn that caught my attention, only that there was no suitable colour.


Ja siin saab istuda ja kududa!

And here you can sit down and knit!


Kindlasti lähen sinna veel tagasi.

I am certainly going to visit the place again.

6 kommentaari:

Mia ütles ...

Näyttääpä mielenkiintoiselta. Haluan ehdottomasti käydä uudessa kaupassa, kun tulen Tallinnaan!

Robin ütles ...

Thanks for showing us the new shop Anna, it is fun to have more shops to visit. :)

Malle ütles ...

Veel üks lõngapood mul pea et töö kõrval. Õnneks mul puudub lõnga kokkuostu hullus ;)
Tänud jagamast, astun homme lõunal sealt läbi ja vaatan üle.

Diana ütles ...

Anna, is gray yarn Noro Maiko?..like the one I should you recently I have purchased...What is your impression of this yarn?

Anna ütles ...

Mia, kiitos! Käydään siellä huomenna!

Robin, thank you!

Malle, aitäh. Ega minagi ei osta lihtsalt sellepärast, et lõng meeldib. Märkisin enda jaoks potentsiaalsed ostud. Läbi astuda tasub kindlasti.

Diana, thanks, I am not sure about the name of the Noro yarns. These two are different. I will probably be there on Wednesday and have a look.

helena ütles ...

Sinne siis huomenna :)