neljapäev, 7. jaanuar 2010

Mitte midagi huvitavat/Nothing interesting

Tõesti, mitte midagi huvitavat. Kui päris ausalt öelda, kus oli mu mälu? Mul tekkis ühe vesti idee, tahtsin jämedamat lõnga, Pronksi poes nägin ilusat halli nimega Mela, müüakse pooli pealt. Ostsin, hakkasin kodus kuduma, vaatasin, et esialgse idee jaoks on see lõng siiski liiga jäme. Olgu, mõtlesin, et teen siis mõne muu vesti. Siiski oli mingi kahtlus.
Really, nothing interesting. Honestly speaking one should ask where my memory was. I had an idea of a vest from a thicker yarn and I saw one such yarn named Mela (on bobbins) at Pronksi yarn shop. I bought some and started knitting, realizing that for my initial idea it is a bit too thik. Fine, I decided to make another vest. Still I had some doubts.
Lõng:/Yarn:

Kahtlused polnud kudumi suhtes. Alustasin abilõngaga õlajoonelt ja kudusin tagaosa kuni käeauguni (selline viis hakkas meeldima).
My doubts were not about the knitwork itself. I started with a provisional cast on from the shoulder line and had the back part till the armholes (I am liking this construction).


Ja nüüd vaadake seda, selle minimalistliku toru nimi on Kiirkaerapuder, Ravelrys on rohkem juttu.
And now please see this minimalist tube named Kiirkaerapuder, more explanations on Ravelry.

Jah, lõng pole muidugi päris sama, Kiirkaerapuder on kootud vardaga 12, praegune hall on 6-ga. Värv pole täpselt sama. Aga jah, mul on selline omadus: kui näen halli lõnga, siis tahan endale.
Of course the yarn is not identical, Kiirkaerapuder was knit on needles 12 mm and the present gray vest is on 6 mm. The colour is not exactly the same. But yes, I have such an inclination to want grey yarn whenever I see one.
Mul pole pooleli kudumeid. Kui üldse ei meeldi, siis harutan ja lõng ootab oma aega. Püüan mitte liiga palju lõnga varuda. Nii et koon valmis, võib-olla sellest tuleb kellelegi kingitus. Asi on lausa koomiline.
I don't have UFOs. If I absolutely dislike what I am doing, then I frog and the yarn waits for better times. I try not to stash to much. So I will finish this vest and maybe it will be a present for somebody. This is really funny.

4 kommentaari:

fanaberiapraga ütles ...

Beautiful gray color! Is it pure wool?

Anna ütles ...

Basiu, yes, the colour is lovely, that's the reason I tend to pick up gray. It is either pure wool or wool-alpaca blend, in any case, no artificial fibers.

Inga ütles ...

see on see, kui kudumine ise on eesmärgiks saanud;) ning seejuures (hallides toonides) lõngad kinnisideeks:) tuttav tunne!

Anna ütles ...

Inga, aitäh! Nii see on. Nüüd ütles tütar, et võiksin midagi "mittehalli" kah kududa:)