kolmapäev, 22. detsember 2010

Mõned pildid/Some pictures

Kristiina pakkus lahkesti, et võiksime pilte teha. Saime kokku ühes armsas kohvikus, aga selgus, et valgus pole seal eriti hea ja seetõttu on häid pilte vähe. Pealegi vaatan ma siiski enesekriitiliselt, pole kõige parem kudum.
Kristiina kindly suggested that we could do a photo session. We met at a delightful café but it became clear that the light there is not really good and that's why we got few good pictures. In addition to that I self-critically observe that this is indeed not my best knit.

Aga pole midagi. Iga kord saab midagi õppida.
But never mind. Every time you can learn something.

Lõng/Yarn: Alvita Kidsilk, BBB Soft Dream, Lineapiu (25 g/210-24o m), ~>50 g.
Vardad/Needles: 4 mm
Pildid/Photo: Kristiina

8 kommentaari:

Tiigerliilia ütles ...

Haha, väga armas sinust, et sa asja valguse kaela ajad, mina süüdistan enda amatöörlikkust ;) Aga noh, kohvikut ja fotostuudiot ei saa võrrelda... Ja teine 'aga noh' - harjutamine teeb meistriks :)

Kaijaleena ütles ...

Näitä sinun neuleittesi edistymistä on kiva seurata, nyt kun on hieman päässyt perille miten ne syntyvät. Tästä tuli tosi kaunis ja niin sinun näköisesi.

Ülle ütles ...

Minu arust väga ilus kudum, mulle meeldib nii tegumood kui ka värvivalik.

Diana ütles ...

I quite like it on you Anna :-)) I think it all works at the end. The color adds extra punch to the top. The top looks lovely. They are all your colors ;-))) I guess you just do not like them all together ;-)))
Also, I agree with you, that in each project they are things to be learned :-))

Suvi ütles ...

Minu arvates see on vahva ja sobib sulle küll. Ja nõustun eelpool öelduga et nii sinu värvid on :)

Robin ütles ...

Sometimes it's fun to break out of the box and try something new - nothing ventured, nothing gained! I love that you took a risk to try it, and I think it is quite successful.

Anna ütles ...

Kristiina, aitäh! Ei aja ma midagi valguse kaela, ütlesid ju seda ise. Pealegi oli seal tegu, et valida hea koht, aknaklaasil mingid krõnksud reklaamiks ja akna taga pargitud autod:). Ja üldse, töö tellija materjalil, nagu öeldakse!

Leena, kiitos. Hienoa, jos on mielenkiintoista seurata!

Ülle, tänan! Eks me vaata, kuidas läheb. Tütar jälle laitis, et miks ma ei teinund üleni triibulist (!).

Deena, thanks, we shall see. I am not regretting it at all.

Suvi, aitäh! Konks ongi sellest, et täiesti minu värvid, aga kombinatisooniga ei tunne ma end hästi. Aga eks elu näitab.

Robin, maybe you are right. Thanks for your support.

Kaja ütles ...

Minu arvates on see küll väga armas kudum ja sobib Sulle! Võib-olla on asi lihtsalt selles, et kirju kudum on Sulle harjumatu kanda?