esmaspäev, 19. september 2011

Edeneb/Progressing

Eelmise kudumiga oli nii, et oli väga huvitav, uudne jms, aga hõlmad tegin ümber 4 korda. Mõni kudum on jällegi probleemivaba, nagu praegune. Muudkui kood, kõik tuleb välja nagu iseenesest.
The previous project was most interesting, with a new construction etc but I had to re-knit the front pieces 4 times. Some knits are, nevertheless, unproblematic, like the current one. You just knit away, everything comes as if by itself.

Lähipilt. Mõtlesin, mis mustrit kasutada krae ja nn nööbiliistudele. Kartsin, et tavaline ripskude on ilus, aga võib välja venida. Riskisin muidugi sellega, et on liiga palju erinevaid mustreid, kuid tulemus on viisakas.
A close view. I was pondering what stitch pattern should be used for the collar and so-called button bands. I was afraid that plain garter stitch is beautiful but can be too stretchy. Of course I was risking ending up with too many diverse stitches but the result is decent.

Oli mure ka lõnga pärast, et kas jätkub. Kerele ja kraele kulus peaaegu 4 tokki. Nüüd võin rahulikult varrukad kududa, kuna mul on veel 2 tokki.
There was a concern about the yarn, whether I have enough. Almost 4 balls was used for the torso and the collar. Now I can knit the sleeves without any worries, as there are 2 more balls.

8 kommentaari:

helena ütles ...

Reunus näyttää hyvältä! Ja hyvä että lankaa on tarpeeksi. Minulle tuo neljä kertaa purkaminen on hyvinkin tuttua, harvemmin kaikki menee kerralla oikein :)

Kärt ütles ...

Tundub, et tulemas on midagi väga ilusat

Diana ütles ...

Nice solution for the collar :-))

Madam Butterfly ütles ...

Anna, both stitches are rather harmonious. I love gray and plan on making more gray things this season.

Tiigerliilia ütles ...

Ka sellise pikkusega varrukatel on väga veetlev üldmulje!

Anna ütles ...

Helena, kiitos!

Murakamari, suur tänu!

Diana, thank you! I think the collar stitch pattern is not "disturbing" other patterns.

Lidia, many thanks! I am never tired of grey!

Kristiina, aitäh! Kui "vest" sai valmis, ütles mees, et ka nii on ilus. Küllap kõlbaks vestina ja lühikese varrukaga ka. Samas on mul seda lõnga kokku 6 tokki ja mõtlesin, et võiks ikka kududa niipalju, kui lõnga jätkub.

Inga ütles ...

see mustrite kombinatsioon töötab väga hästi! paistab juba praegu üks väga nägus kardigan:)

Anna ütles ...

Inga, suur tänu! Ei ole ilus ennast kiita, aga olen mustri valikuga üsna rahul:).