teisipäev, 13. detsember 2011

Parem- või pahempidi/Right or wrong side

Näitan uut sviitrit. Esialgu plaanisin, et 5 pahempidist silmust vahelduvad 1 paremidisega. Nii näitasingi oma poolikut tööd varasemates postitustes. Siiski nägin, et selle lõngaga ei ole pahempidine pind eriti kena.  Siis ütles tütar: aga nn pahupool on hoopis ilusam ja küllap tal oli õigus. Kuna kudum on ilma õmblusteta, siis polegi probleemi, keera nii, nagu tahad!
I am showing the new sweater. At first I planned that pattern is p5, k1. This is what I demonstrated in previous posts. However, I saw that reversed stockinette does not look nice in this yarn. Then my daughter said that so-called wrogn side is much better and she was right after all. While the garment has no seams, no problem there, just turn and wear as you like!



Lõng/Yarn: Elotroi Liisu (100 % vill/wool, 100 g/360 m), ~ 200 g
Vardad/Needles: 3,75 mm
Pildid/Photos: Pirja

8 kommentaari:

Anka ütles ...

Ślicznie!!!

Igraszki z włóczką ütles ...

super :)

annekk ütles ...

Se on kaunis.

helena ütles ...

Kaunis neule taas! Minulla on sama ongelma yhden joululahjaneuleen kanssa, sileä nurja ei näytä lainkaan hyvältä! Ja sitä mallia ei valitettavasti voi kääntää toisinpäin :C

Mia ütles ...

Hieno! Jälleen tyylikäs ja yksinertainen neule, jonka voisin ottaa omaan vaatekaappiini.

Anna ütles ...

Anka, Malgorzata, dziękuję bardzo!

Anne, paljon kiitoksia!

Helena, kiitos! Aion koeta samaa mallia toisesta langasta, esim. Raaskun 8/2-sta.

Mia, kiitos. Kuten sovimme, yritän kirjoittaa ohjeen ja sitten katsotaan, mikä lanka sopii. Varmaan sopisi liettualainen Teksrena, joka on samaa paksuutta kuin Elotroi (100 g/360 m).

murdo ütles ...

What a stylish knit:)

Anna ütles ...

Murdo, thanks a lot! I am going to try a new version in another yarn.