esmaspäev, 13. detsember 2010

Varrukatega või ilma?/Sleeves or no sleeves?

Tekkis huvitav küsimus, kas kududa varrukad või jätta vestiks. Seekord ütles abikaasa, et varrukad on ülearused. Mõtlesin, et vaatan. Kudusin pool varrukat valmis, vaatasin peeglisse ja veendusin, et tal oli õigus. Milles asi? Lõng pole siiski päris mohäär, kude on paksem, üdlse ei libise. Varrukahakatis näitas selgelt, et kudum tunduks visuaalselt kuidagi kopsakam, kui on tegelikult. Igatahes on nüüd minimalistlik vest, mida võib kanda haaknõelaga, vööga või lahtiselt.
An interesting question came up whether I should knit sleeves or leave it as a vest. This time my husband said that the sleeves would be redundant. I thought I will see about it. I knitted a half of the sleeve and looked at the reflection in the mirror and realized that he was right. How come? The yarn is not a real mohair though, the knitted fabric appears much thicker and it does not slide at all. The beginning of the sleeve clearly showed that the garment would optically appear thicker than it is. Anyway, now there is a minimalist vest that can be worn with a pin, a belt or opened.
Pildistamise keskel selgus, nagu ikka juhtub, et patareid on tühjad. Saime ühe normaalse pildi. Nagu näete, ei erine see suurt eelmise postituse piltidest, ainult et vardaid pole sees. Nii et paremad pildid kunagi hiljem. Edasi mõtlen, mis edasi. Kas see?
In the middle of the photo shoot we discovered that the batteries were empty, as it happens. We got one normal picture. As you see, it does not differ very much from the previous pictures, just the needles are absent. So better pictures will appear somewhat later. Next thing is to think what is next. This one?
Või see?
Or this one?

9 kommentaari:

Robin ütles ...

I think the vest looks super as is. As you say, very minimalist.

Diana ütles ...

I like the simplicity of the vest. I think it is an appropriate construction for this particular yarn and the vest suits you great ;-))
Yarns that you are showing are both interesting :-)) The top one looks more like you style, I think ;-)))

Tiigerliilia ütles ...

Varrukatega tunduks, jah, rohmakas see vist.
Ilus hall on see, sul õnnestus see suurepäraselt esile tuua :)

P.S. Mina ja mu kaamera oleme jälle su käsutuses.

Anna ütles ...

Robin, Deena, thank you very much!

Kristiina, tänan väga! Eks järgmine kord annan teada, kui järjekordne kudum valmis saab.

Tiina ütles ...

Nii on väga hea jah.
Mulle nii meeldib sinu kudustiil!
Hetkel mind vallutanud roheline, nii et mina soovitan haarata roheline lõng ja sellest midagi ilusat valmis võluda

Anna ütles ...

Tiina, tänan arsmate sõnade eest! Mul on tegelikult midagi alustatud, loodan täna näidata. Aga mitte roheline! Rohelist lõnga on mul peale selle mohääri veel mitmesugust, nii et selle aeg tuleb kindlasti!

FadenStille ütles ...

The vest suits you very good, I also like the simplicity of the construction....
Greetings from France Anett

Maret ütles ...

Jaa! Tundub, et Jürnasel on hea maitse ja teeb õigeid valikuid - nii naisevalikul, kui kudumite väljanägemise osas. Olete mõlemad võrratud!Ilusat jõuluaega teile kõigile ja jään ikka Su loomingut jälgima!

Anna ütles ...

Anett, vielen dank!

Maret, aitäh kenade sõnade eest meie mõlema kohta. Vaat kui kena, et Sina ka siin! Sullegi ilusaid pühi!