esmaspäev, 13. august 2012

Linane kleit/Linen dress

Valmis! Muidugi on tänavu suvel kõik vastupidi: kui oli ligi 30 kraadi, pildistame sviitreid, nüüd on peaaegu sügisene ilm ja pildistame selliseid kleite! Aga pole midagi. Avele tänu pildistamise eest.
Finished! This summer everything is the other way round: when it was about 30 degrees, we got sweaters photographed, now it is almost autumn and we are making pictures of such dresses! But it is all right. Many thanks for photos, Ave.
Kleit on pisut 1920-ndate stiilis, tekkis kiusatus fotosid pisut töödelda. Taustaks on Vilniuse vana hoov, olgu siis pisut stiliseeritud pilt.
The dress is somewhat in the 1920s style and I was tempted to play with the photos. The backround is an old courtyard in Vilnus, so let the photos have a slight stilization.
Ravelry

12 kommentaari:

Diana ütles ...

Beautiful design Anna :)) This 1920s style looks wonderful on you :)) The photo styling is so great :))

Maret ütles ...

Minu uus vaieldamatu lemmikdisain!See sobib Sulle imeliselt ja 20-ndad on ka minu lemmikajastu. Nii mõnus on nüüd Sinu kudumite konstruktsioonilist hingeelu lähemalt tunda :-) Tervitan!

Mia ütles ...

Hieno mekko! Olet tavoittanut 20-luvun hengen hyvin. Hauska yhteensattuma, sillä minäkin julkaisin juuri harmaan pellavamekon blogissani, tosin ommellun.

Anna ütles ...

Diana, thanks a lot!

Maret, aitäh, mulle nii meeldib selle ajastu mood ja esteetika üldse. Kuna tunned konstruktsiooni, äkki viitsid kunagi testida? :). Võib olla ka Raasiku lõng, kudusin samuti 3,5-ga.

Mia, kiitos paljon! Pellava on todella monikäytöinen materiaali.

Igraszki z włóczką ütles ...

Aniu rewelacja!!!

Maret ütles ...

Anna, Sa loed mu mõtteid - loomulikult tahan ma seda kleiti testida :-) kui nüüd lõngavalik satub villasele - kas peaks siis vist pika varrukaga versiooni tegema? Samas lühikese puhul sobib ju ka puuvill (Egitto näiteks)ja puhast linast ma ise polegi veel kudunud...valikuvõimalusi on palju :-)

Anna ütles ...

Maret, aitäh, kirjutasin Sulle juba lõngadest!

Suvi ütles ...

Tohutult kena!

Lilian ütles ...

Nii vahva kleit. Lõige ja värv ja stiil, kõik on suurepärane!

Anna ütles ...

Gosiu, dziękuję bardzo!

Suvi, tänan!

Lilian, aitäh!

WeirdRockStar ütles ...

Ihkun ihku! Se näyttää niin kauniilta ja tyylikkään naiselliselta sinun päälläsi.

Anna ütles ...

WeirdRockStar, kiitos paljon!