reede, 14. veebruar 2014

Võtab ilmet/It is evolving

Nüüd tundub mulle, et asi on huvitavamaks muutunud. Sellest tuleb väike suvejakk, pealeviskamisasi sümboolsete varrukatega. Pean veel mõnevõrra keret kuduma ja siis alustan sallkraed. Kas teil on ka niimoodi juhtunud, et kudumil pole midagi viga, aga on ebahuvitav ja targem on otsast alustada? Palun kommenteerige julgelt!
Now it appears to me that the knit is getting more interesting. It will be a little summer jacket, a throw-on thing with symbolic sleeves. I have to knit the torso some more and then I will start the shawl collar. Has it also happened to you that there is nothing wrong with your knit, yet it seems uninteresting and it is wiser to start all over again? Please don't be shy and comment!
 
Ootan järgmist Käsitöö numbrit, mis peaks varsti ilmuma. Mul peaks seal olema mitu kudumit.
I am waiting for the fresh Käsitöö issue, it will appear soon. I will probably have several knits there.

5 kommentaari:

Ingi ütles ...

Muidugi on mõtekas üles harutada, kui rahul ei ole. Tavaliselt kui kudum on ebahuvitav, on ka kudumine ise igav, siis ju ei ootagi lõpptulemust.

Anna ütles ...

Ingi, jah, täitsa õige. Mul pole kunagi kartust harutamise ees. Aga oluline on mõista, mis nimelt ei rahulda, n-ö diagnoosida. Nagu kirjutasin, asi polnud istuvuses, koepinna kvaliteedis, vaid pigem sisetundes.

Unknown ütles ...

Tere Anna!
Hea on lugeda, et on ka teisi kes ei karda harutada kuna pole rahul oma tööga, kas siis sellepärast et töö on ebahuvitav või lihtsalt, et on see miski nagu puudu.Ma võin mõne töö peaaegu valmis kududa ja siis üles harutada,vahel pakub rahuldust isegi harutamine ise. Ja kui siis alustad uuesti, töö kohe edeneb hulga paremini ja tulemus oli harutamist väärt.

Ulvi ütles ...

Tere Anna!
Võrreldes neid kahte sinist kudumit, siis uus variant on palju huvitavam ja ilusam. Eks ikka on nii olud, et harutamist tuleb ette. Olen isegi asja valmis kudunud ja siis ikkagi üles harutanud, sest üldse ei meeldi, ei sobi, või pole minulik. Kandma sellist asja nagunii ei hakka ja siis ongi targem harutada.
Mulle väga meeldivad su kudumid, nad on lihtsad, aga väga efektsed.

Anna ütles ...

Estra, aitäh! Mul on mõnikord nii, et koon valmis, ei ole nagu viga, aga millegipärast eriti ei kanna. Siis on kaks võimalust: ära kinkida või üles harutada (kui lõng lubab) ja midagi uut teha. Olen nõus, et kui on õige tunne, sujub töö hoopis teisiti.

Ulvi, tänan heade sõnade eest! Nojah, mulle meeldivad soonikud või nende modifikatsioonid, aga nad ei ole vist iga lõnga puhul ühtemoodi huvitavad. Nii et antud juhul oli õige liigutus harutada. Nüüd on juba valmis ja kuivab.