laupäev, 26. juuli 2014

Midara pood/Midara yarn shop

Midara lõngavabrik asub Kupiški linnas. Eestis müüakse Midara lõngu Pärlis ja Lõngas Tallinnas ja Vikli-poes Tartus. Aga Eestis pole (veel?) saadaval kogu sortiment. Täna läksin firmapoodi, vaatsin, mis head on. Mitmesuguseid villaseid, poolvillaseid, puuvillaseid ja linaseid lõngu.  Vilniuse poe pilte näete siin. Kaks tuba täis lõngu. Kui soovite näha lähemalt, siis kodulehel leidub kogu info.  Kuna siin on üsna palav, kaalusin esialgu buklee-linast, aga siis pilk langes buklee-puuvillasele. Siin ta on.
Midara yarn factory is situated in the town of Kupiški. In Estonia one can get Midara yarns at Pärl ja Lõng in Tallinn and at Vikkel in Tartu. But not all sorts of yarns are (yet?) available in Estonia. Today I went to the copmany store to look what's new there. Many kinds of wool and wool blends, cotton and linen. The pictures of the Vilnius shop are available here. Two rooms full with yarns. If you want to give a more close look, the hompage has all the information. As it is rather hot, at first I considered bouclé linen but then bouclé cotton caught my attention. Here it is.
Midara lõngu müüakse ka kioskis Halės turul Vilniuse kesklinnas. Seal on ehk väiksem sortiment, kuid alati ei soovi minna kaugemale.
One can get Midara yarns also at a kiosk in the building of Halės market in the centre of Vilnius. Maybe the choice is smaller but you don't always want to take a longer walk.

6 kommentaari:

KK ütles ...

Pitsilõnga müüvad ka veel mõned poed, Haapsalus olen näinud ja siis Hobipunktis, e-poes.
Aga selle Vilniuse info panen kõrva taha :)

Mia ütles ...

Mitä aiot neuloa tuosta langasta? Se on mielenkiintoista!

Anna ütles ...

Signe, tõepoolest, Haapsalus müüakse ilmselt seda Micro-nimelist lõnga, kuna see on just pitsirätikute tarvis mõeldud. Muide, lihtsuse mõttes on nüüd sellel uus ametlik nimi Haapsalu:). Kodulehel on kirjutatud Micro/Haapsalu, et oleks selge: http://www.midara.lt/micro.htm


Mia, on jo idea, mitä neuloa. Lanka on kiva, näet pian itse.

KK ütles ...

Jah, meil on nood enamasti müügil eraldi - Micro (puna-valge vöö) ning Haapsalu salli lõng (rohe-kollane). Lisaks müüb hobipunkt Romat.

Pärnus nägin ka mitmes poes Microt ja Romat müügil, erinevates toonides.

KK ütles ...

Aitäh Anna vihje eest!
Leidsin täna poek enasti üles, kaardimakseid aktsepteerivad ja sortiment on väga suur. Palju kohalikku ning head hinnad.

Anna ütles ...

Signe, tore! Jah, sortiment on tõesti suur ja värvikaardid on korralikud.