pühapäev, 22. november 2015

Eilne esitlus/Yesterday's presentation

Raamatu esitlus Helsingis läks ilusti, suur tänu Sannale ja Kirsile korralduse eest! Miale tänu piltide eest (valgus oli kehv, ruum oli akendeta, aga tähtis on meeleolu). Ja kõigile suur tänu, et tulite kuulama. Katja on juba kirjutanud ja postitanud siin. Nagu ikka, enamik kuulajaid kudus, õige ka!
The book presentation in Helsinki went fine, many thanks to Sanna and Kirsi for organizing! Many thanks to Mia for taking pictures (the light was nonexistent and the room had no windows, but it is the mood that is improtant). And many thanks to all of you who attended. Katja has alreaday written a post here. Quite expectable, the majority of the audience was knitting, which is quite right!
Kirjan esittely Helsingissä meni hyvin, kiitoksia Sannalle ja Kirsille järjestämästä! Mia, kiitokset kuvista (valo oli huono ja huoneessa ei ole ikkinoita, mutta päättävä on mielitila). Kaikille kiitoksia, että tulitte kuuntelemaan. Katja on jo kirjoittanut tässä. Kuten voi olettaa, iso yleisön osa otti neuleensa mukaan, juuri ja juuri oikein!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

4 kommentaari:

Katju ütles ...

Kivasti kerroit neuleista. Se jakku joka oli sun päällä on upea. Oliks sen ohje jossain?

Anna ütles ...

Katja, kiitos! Aion juuri kirjoittaa ohejeen. Jos haluaisit koeneuloa, imolita! Kun ohje on valmis, kirjoitan.

Hepsi ütles ...

Oi, olisipa ollut kiva olla mukana! =)

Anna ütles ...

Helin, ehkä joskus toinen kerta onnistuu!