neljapäev, 20. mai 2010

Lehelist ja pitsilist/Leafy and lacy

Alustasin täna 4. tokki. Jälle pilt tugitoolis.
I started the 4th skein today. Here is a picture in the armchair again.
Võib-olla on mõni märganud, et alustasi salli abilõngaga. See on sellepärast, et mõtlein teha otstele mõne pitsilise mustri. Nüüd otsustasin, et teen õige selle ääremustri ühes otsas valmis, siis tean, kui palju lõnga mul jääb.
Maybe some of you have noticed that I had started this scarf with a provisional cast-on. This is because I intended to knit some lace in the beginning and in the end. Now I decided to knit this lace pattern in order to know how much yarn is left.
Ei tea, kas see kombinatsioon on ilus, aga mul oli kohe selline mõte, et kogu sall on lehemustriga ja ääremuster on laineline. Muidugi praegu on raske öelda, sest sall on veel pingutamata.
I don't know whether this combination is any good but I had this thought form the very beginning that the scarf would be in the leaf pattern and the edges will be in feather and fan pattern. Of course it is hard to judge right now because the scarf has not been blocked yet.

4 kommentaari:

Diana ütles ...

I like the edge pattern...looks in harmony with the leaves :-)))

Tiina ütles ...

Jään ootama..........
Mulle äärepits meeldib :)

Suvi ütles ...

Aga sobib ju küll!

Anna ütles ...

Deena, thank you, I hope it turns out well.

Tiina, aitäh, küsimus ongi selles, et eraldi võetuna on kumbki muster kena, aga kas kooslus on kena, on ise asi:).

Suvi, kui kõik nii ütlevad, ju siis nii on:). Olen igaks juhuks ettevaatlik. Lõpliku vastuse saab pärast niisutamist ja pingutamist.