reede, 22. juuli 2011

Vilniuses/In Vilnius

Tänasest alates olen 4 nädalat Vilniusest. Selge, et kohe astusin Sonata juurest läbi. Oli meeldiv kohtuda. Nagu näha on, Sonata koob ja nimelt midagi linasest.
Starting from today I am going to spend 4 weeks in Vilnius. It goes without saying that I went to see Sonata at once. It was a pleasant meeting. As you can see, Sonata is knitting and namely something from linen.

Tegin linasest mõned pildid, aga Sonata seletas, et pole eriti mõtet pildistada, kuna varsti peaks saabuma uus kaup ja siis on rohkem värve. "Rohkem" on suhteline mõiste, sest juba praegune valik on päris lai.
I took some pictures of linen but Sonata explained that there is no point to photograph now because new stock will arrive shortly and there will be more colours. "More" is a relative concept because already now the choice is quite broad.





Edaspidi tuleb kindlasti veel juttu lõngapoodidest, lõngadest, leedu kudumisajakirjadest jms.

Further on there will be more talk about yarn shops, yarns, Lithuanian knitting magazines etc.


10 kommentaari:

Diana ütles ...

WOW!! it is hard to imagine there could be more colors :-)))

KK ütles ...

Anna, kus see poood täpsemalt on?
Ma satun äkki septembris Vilniusesse käima.

Anna ütles ...

Diana, thanks! Yes, I wish everybody had this kind of "old stock":).

Signe, aadress on Pylimo 38. See on kesklinnas. Koduleht on asjalik, aga ainult leedu keeles: http://www.mezgimozona.lt/
Võib-olla teen postituse kõigi lõngapoodide kohta koos aardessitega. Kesklinnas on vähemalt 3 poodi, kaugemal on ka tükki 3-4.

juicyknits ütles ...

Koks grožis. Visas keturias savaites Vilniuje? Mane pavydas ima. Na, bet ir aš netrukus i Lietuvą skrendu. Greičiausiai liks ir man dar šiek tiek to lino.

KK ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
KK ütles ...

Oi, see tundub olevat mu hotellile üsna lähedal. Palun tee jah postitus teiste kohta ka, oleks tore teada. Palju aega ilmselt linnas kolamiseks ei jää aga äkki siiski.

Anna ütles ...

Signe, link kaardile on juba poe kodulehel: http://www.mezgimozona.lt/kontaktai
ja vajuta link e-posti all, ongi kogu lugu. Bussijaamast üsna lähedal, vanalinnast samuti. Ma vist ikka pean tegema ülevaate aadressitega:)

helena ütles ...

No johan on värejä - olisipa ihan nähdä ne oikeasti! Miten osaat päättää mitä noista ostat?

Anna ütles ...

Helena, värejä on runsaasti, mutta koska ne ovat "jämälankoja", odotan uutta erää. Sanotaan näin, että tiedän, mitä en osta (joko väri ei sovi tai minulla on jo samavärinen pellavaneule). Mutta päättää ei ole helppoa.

KK ütles ...

Jaja, seda linki ma uurisingi aga ma pidin võrdlema hotelli aadressiga ka :). Ma ilmselt lähen autoga ja peatun kesklinnas Radissonis. Kaardi järgi väga lähedal, iseasi kas ma sinna enne sulgemist jõuan.