reede, 14. oktoober 2011

Tegemisi/What is up


Kuna Mia pidi täna plaani järgi Tallinna tulema, et Ave ja minuga koos kududa, samas ei olnud kumbki neist varem Raasikul käinud, otsustasime, et käime ära. Meie seltsiga liitus Kristiina oma väikse poisiga. Pärast Kristiina poisiga läksid koju, meie kolmekesi istusime kohvikus, kudusime ja ajasime juttu. Mia tõi Avele ja mulle kingiks enda õmmeldud väiksed kotikesed, kus saab hoida vardaid jms. Tal endalgi on selline kotike kasutusel. Vabrikus aga ostsime sama värvi lõnga (omavahel kokku leppimata). Nii et pärast tuli selline pilt (lõnga õige värv on türkiis):
As Mia planned to come to Tallinn today in order to knit together with Ave and myself and both had never visited the Raasiku yarn factory, we decided to do the trip today. Kristiina with her little son joined us. Afterwards Kristiina and her boy went home and the remaining three went to a cafeteria to knit and to talk. Mia brought for Ave and me a small gift, a bag for needles etc that she had made herself. And she is currently using a similar bag. At the factory we independently bought the same colour. So this is a picture we took afterwards (the right colour of yarn is turquoise):

 Mia ja Ave poseerivad:
 Mia and Ave modelling: 

Siis Ave tegi ka pildi Miast ja minust:
Then Ave took a picture of Mia and myself:
Ja minu jakk on nüüd niisuguses seisundis:
And my jacket is in the following stage:  


















Mia, Ave, Kristiina, kiitos, aitäh, thank you!

10 kommentaari:

Madam Butterfly ütles ...

Thank you for sharing!
I like how your emerald is coming together.

KK ütles ...

Nii ilusat värvi lõng!!!

Diana ütles ...

It is pretty funny that you all bought the same yarn ;-))))
Looking forward to your finished cardi :-))

helena ütles ...

Kuulostaa siltä, että teillä oli mukava päivä :)

Anna ütles ...

Lidia, thank you very much! I hope to be able to show my cardigan pretty soon!

Signe, aitäh. Kumb on ilus, kas türkiis või roheline, mida koon, või hoopistükis mõlemad?:). Muide, kas Leedus on käidud?

Diana, thanks a lot for the yarn!

Helena, kiitos, tottakai oli mukava! Voisimme joskus järjestää uuden tapaamisen.

Tiigerliilia ütles ...

Aitäh sulle, Anna, giidi mängimast :) Ma ei suuda ikka uskuda, kuidas ma läksin ÜHE lõngavihi järele, ja tulin tagasi NELJAGA, mida mul polnud plaaniski osta!!! :) Vähemalt on nüüd kampsikuvaru olemas tervele perele!

Aveke ütles ...

Tänud seltskonna eest kõigile!
Thank you for company, everyone!

Anna ütles ...

Kristiina, mul on nüüd segased tunded, et meelitasin Sind niisugusse kohta, kust ostsid midagi, mida ei plaaninud, nüüd on paras auk eelarves:). Aga nüüd muudkui kuduma!

Ave, aitäh Sullegi! Teine kord jälle!

Mia ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Mia ütles ...

Kiitoksia kaikille sydämellisestä seurasta ja perusteellisesta opastuksesta!/ Thank you all for the warmhearted company and in depth guidance!