teisipäev, 7. veebruar 2012

Lõng ei ole veel otsas!/The yarn is not going to end!

Lõng ei taha lõppeda! Ostsin 200 g, arvasin, et kui on vaja, ostan juurde. Nüüd on aga selge, et sellest tuleb tuunika või isegi lühike kleit. Värvid on õhtuses valguses täiesti valed, aga raamaturiiuli taustal on ettekujutus pikkusest.
The yarn is not going to end! I bought 200 g and thought that I would buy more, if needed. However, it is clear by now that it will become a tunic or a short dress. The colours are completely wrong in the evening light but the shelf as a background helps to imagine the length.
Lõnga on alles niipalju, et jääk mahub mulle pihku. Aga sellest tuleb veel kümmekond sentimetrit.
This is about how much yarn I have, it fits into my palm. But this will be enough for some ten centimetres.

4 kommentaari:

Suvi ütles ...

Jätkub ja jätkub seda lõnga :) aga just tore, ootan huviga kas saad kleidi mõõdu kätte!

Mia ütles ...

Onpa riitoisaa lankaa!

Mairis ütles ...

Tere! Leidsin Su blogi ja väga ilusad kudumid. Ise olen algaja ja mul tekkis küsimus, äkki on Sul aega mulle veidi vastata. Mina alustan kudumist alt üles, aga vaatan, et Sul ripuvad vardad töö all ääres. Kas alustad kudumisi õla pealt või kuidagi keskelt kahele poole? Koon ise kudumisajakirjade juhiste järgi ja pole ühtegi sellist ette juhtunud. Niimoodi on hea kampsuni või kleidi või varruka pikkust parajaks saada. Tänud ette!

Anna ütles ...

Suvi, tänan! Koon edasi ja ikka lõppu pole näha?

Mia, kiitos, olen tyytyväinen lankaan!

Mairis, tere ja tänan! Vastus: koon alati ühes tükis (õmblsteta), enamasti ülevalt alla. Mul on päris mitmeid õpetusi Käsitöös, seal on ka ülevalt alla. Väga üldiselt öeldes: alustan õlajoonest, koon õlajoonest ette ja taha, siis kaenla all ühendan ja koon edasi ringselt. Antud tuunika on ka ülevalt alla ja ühes tükis, aga teistsuguse konstruktsiooniga. Kui Sa inglise keeles loed, vaata paremal blogiribal rubriigi "Õpetused", seal on tasuta õpetused, siis näed, kuidas alustan ja mida teen. Kui on veel küsimusi, anna teada. Soovitan ka Ravelrys registreeruda, seal on olemas õmblusteta kudumite rühm.