neljapäev, 27. veebruar 2014

Lühike postitus/A short post

Täna oli pikk päev, siiski õnnestus ka kududa. Muide, Vilniuse vanalinnas kõndides nägin niisugust kudumit. Ei vaadanud, kui palju maksab, arvata võib, et eurodes oleks kolmekohaline number, aga tegelikult saab üsna hõlpsasti ise kududa. Päris kena jakk.
It was a long day today but I managed to knit a little. By the way, walking in Vilnius old town I saw this knit. I did not look the price, I am afraid it will be a 3 digit number in euros but one can easily knit it. It is a rather elegant jacket.

2 kommentaari:

mustkaaren ütles ...

Sellist kudumit on võimalik 2-tasandilise keerukama masinaga kududa. Ripskudet aga saab teha nõukaaegse Meda-laadse aparaadiga. Niimoodi kulub kudujal väga mitme tööpäeva asemel lõigete kudumiseks palju vähem kui 6 tundi.Sel juhul on kudumi omahind ikka 2-kohaline, aga kaupmeeste kulud, kaubamärgi hind :D ja kasumid lisanduvad ju ka.
Ilus mudel, äratab mõtteid.

Anna ütles ...

Kaaren, mulle meeldivad viimasel ajal sellised lihtsad, reljeefsed kudumid. Kooksin ise käsitsi, Raasiku 8/3-st või mõnest analoogsest lõngast (või segaks kokku meelepärase segu). Kuna lõng pole väga peenike ja midagi keerulist siin ei ole, saaksin valmis nädalaga või kiiremini. Mis oleks omahind, ma ei kujuta ette (Raasiku ühevärviline lõng on vabrikus hinnaga 23 eurot/kg, aga kui on värvimata naturaalne, siis on odavam; minu suurusele kuluks seda 300 g ringis). Ja kuna kooksin õmblusteta, oleks viimistlus minimaalne:)