neljapäev, 8. jaanuar 2015

Juhuslik avastus/An accidental discovery

Võib-olla "avastus" on liiga uhke sõna, aga, ütleme, tähelepanek. Koon ikka veel buklee lõngast sviitrit (üks varrukas on valmis, teine pooleli). Alustasin nagu ikka abilõngaga. Abilõngaks oli must sokilõng. Ja siis vaatasin, et vaevumärgatav värvikontrast ja tajutav faktuurikontrast on päris kena. Seetõttu viimestlesin varruka musta sokilõngaga. Sama viimistlus tuleb ka kaelusele. Pildil pole hästi näha, aga vahe on olemas.
Maybe "discovery" is too pompous a word but, let us say, an observation. I still have been knitting the sweater from the bouclé yarn (one sleeve is finished and the other one under construction). I started with a waste yarn, as usual. The waste yarn is a black sock yarn. And then I noticed that an almost invisible colour contrast and quite palpable fabric contrast is quite nice. For this reason the finishing of the sleeve is done with the black sock yarn. The neck opening will have the same finishing. The picture does not quite reveal it but the difference is there.

3 kommentaari:

Gerta ütles ...

Väga ilus! Kelle bukleelõnga kasutasid?

Anna ütles ...

Gerta, tänan! Selle lõnga nimi on Megeva, müüakse Wool and Wollen poes pooli pealt. On veel beež ja vist mingeid pruunikaid toone. Koostist peast ei mäleta, kusagil on kirjas, aga ma ei viitsi praegu seda paberit otsida :). Seal on üksjagu polüamiidi, aga ka mohääri ja villast. 100 g/500 m. Kahjuks ei saa ma seda hästi kududa, on mingi allergia. Seetõttu potentsiaalne peremees on juba leitud. Kui tahad seda lõnga, siis soovitan kududa suhteliselt lõdvalt. Edasi-tagasi koon 4 mm vardaga ja ringselt 4,5 mm vardaga.

Gerta ütles ...

Lähe uurin seda lõnga, tundub väga huvitav. Tänud!