neljapäev, 11. detsember 2014

Vilniuses/In Vilnius

Olen Vilniuses umbes nädal aega. Praegu on kiire, seetõttu kirjutan lühidalt. Käisin ära Diteksase poes. Selle kohta olen korduvalt kirjutanud. Poes müüakse pooli pealt igasuguseid lõngu, väga suur on mohääri valik, aga on ka peenvillaseid, meriinot, poolvillaseid lõngu jms. Ei ole mõtet pildistada kogu sortimenti, aga uskuge, et seal on, mida vaadata!
I am in Vilnius approximately for a week. I am in a hurry right now and this post will be a short one. I visited Diteksas. I have written about it many times. The shop has all kind of yarns in cones, a great choice of mohair and also laceweight wool, merino, woolblends etc. No sence to accurately photograph the whole choice but you can believe me it is worth seeing!
 
 
 
Leedus müüakse ka saksa ajakirja Rebecca, mida meil millegipärast ei ole. See ajakiri meeldib mulle, ostan alati, kui on võimalus. Kudumid on lihtsad, väga palju mudeleid on mohäärist, skeemid on selged.
They sell the Rebecca magazine in Lithuania and we don't have it for some reason. I like the magazine and always buy it when possible. The knits are simple, there are many patterns for mohair and the charts are clear.

2 kommentaari:

Gerta ütles ...

Väga palju super ilusaid lõngasid! Oehh!

Anna ütles ...

Gerta, eks ta ole. Tuleb rahulikult mõelda. Kavatsen veel üle vaadata teine kord.