reede, 25. november 2011

Uus leid/A new discovery

Jutt on lõngaleiust. Karnaluksis on nüüd müügil Silvija-nimeline lõng. Ainult 2 värvi, 70 % vill ja 30 % siid, 50 g/150 m. Hind on väga mõistlik.  Ja siin on juba uue asja algus.
It is about a yarn discovery. Currently Karnaluks carries the yarn named Silvija. Only 2 colours, 70 % wool and 30 % silk, 50 g/150 m. At a very reasonable price. And here is a new beginning.
Siia sobivad suured pitsilised mustrid. Võtsin vardad 4,5 mm.
Large lace patterns are suitable for the yarn. I am using needles 4.5 mm. 
Kui keegi Karnaluksi juhtub, soovitan soojalt!
If anyone is going to visit Karnaluks, I especially recommend it!

4 kommentaari:

Mia ütles ...

Näyttää mielenkiintoiselta tuo lanka!

Diana ütles ...

nice stitch definition with this yarn :)) I love the chunky look of it :-))

Tiigerliilia ütles ...

Pane teinekord poe riiulite kaart ka juurde, et kust leida ;) Su piltidel tundub see üsna jäme, vaatasin, et KL soovitab isegi 3 mm varrast!? Ja noh, need kaks värvi on ju nii ilusad, rohkem pole konservatiivsetele eestlastele vajagi ;)

Anna ütles ...

Mia, kiitos, onpas mielenkiintoinen ja kiiltää hiukan.

Diana, thanks, it is chunky but ont excessively.

Kristiina, aitäh. See, mida etikett soovitab, võib väga külmalt ignoreerida. Esiteks, käekiri on individuaalne. Teiseks, küsimus on selles, mida kududa. Rätikul ja nt suusakampsunil on erinevad omadused. Kolmandaks, mis mustriga. Antud juhul koon 4,5-ga. Huvitv, et Dropsi alpaka, mis on sarnase metraažiga (mitte 150, vaid 167 m/50 g), vajab 3,5-5 mm varrast. Nii et loeb ilmselt mitte ainult lõnga jämedus, vaid koostis ja tekstuur. Ja neljandaks ei meeldi mulle liiga tihke kude. Asukohta võin enam-vähem seletada: tuleb minna sinna, kus on nn sokilõngad (Regia omad). Kast nende lõngadega seisab seal kandis, aga pigem nende riiulite vahel, kus on igasugu Luna ja Madame Tricot jms türgi lõngad. Teinekord lähme koos ekskursioonile:).