pühapäev, 4. veebruar 2018

Tegemisi/What is going on

Ümmarguse passega top on valmis, olen rahul. Tahaks kududa kohe järgmist pisut teise kalkulatsiooniga, aga kõhklen lõngavaliku suhtes. Ikkagi kas teha talvisem või kergem variant. Kodus on mitmesugust villast lõnga. Pole veel otsustanud.
The top with circular yoke is completed and I like it. I would like to knit another one with a slightly different calculation but I am hesitant about yarn. Haven't made up my mind whether it should be a winter or a lighter knit. There are several woollen yarns at home. I have not decided yet.
Enda seljas näitan, kui saan pildistaja. Kuna aga ma ei saa kudumata olla ja pealegi palus tütar maokirjaga sviitrit (aga mitte nii suurt ja rasket nagu too), alustasin eile. Pildil on proovilapp, nüüdseks on juba seljatükki kootud paar mustrikorda.
I will show model pics once I will have found a photographer. Because I am never not knitting and, besides, my daughter has asked to make a snake pattern sweater (but not as large and heavy as that one), I started one yesterday. My swatch is in the picture but I have already knitted a couple of pattern repeats of the back piece.
Nagu näete, see maokiri on labase koe põhjal. Lõng on poolvillane, vaatame, kuidas käitub.
As you can see, this pattern is based entirely on stockinette stitch. The yarn is half-wool and we shall see how it behaves.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Vot see maokiri mulle meeldib! Ja ikka talvist on veel tarvis kududa :)

Anna ütles ...

Aitäh, Malle! Jah, arutasime tütrega pikalt värvikombinatsiooni, paistab, et see on hea. Ta ei tahtnud väga sooja, niisugust keskmist. Tänast ilma vaadates tundub tõepoolest, et praegu rohkem suvist ei koo. Võib-olla jällegi midagi keskmist (mul on see probleem, et tööl loenguid andes on mul pigem palav :)).